Selamlar, yakın surecte 12.sınıflarla bir proje yurutuyordum. Ancak surekli şamar oğlanı gibi davrandıkları icin rahatsızdım. Son surecte 12.siniflardski grubun en hafif ve cılız uyesi (zargana) cok fazla ustume gelmeye başladı. Whatsapp uzerinde ekipten samimi olduğumu sandığım biriyle konuşurken "bende ona yapistiririm" vb. cumleler kurdum. Bu oğrenci de gruba gondermiş boyle boyle diye. Bu sabah ise randevum vardı, hastanedeydim. Sabah sınıfa gelmişler, "İşte buradayız senin karşında 9.5 kişi" falan demişler; artistlenmişler baya. Yarım olarak saydıkları kişi de benim hareket edeceğim cocuk. Surekli olarak ustume geliyorlar, ne yapmam gerek? Okulda 10 kişiyi dovmem imkansız. Mudur'e gitsem, ekip 4 senedir okulda ve mudurle araları cok iyi. Derslere falan girmiyorlar kafalarına gore takılıyorlar. Dolayısıyla azar isitip yerime oturacağım. Ayrıca bunların aralarının iyi olduğu hoca surekli olarak derslerinde ben ve arkadaşlarımla dalga geciyor, bizim paralel ekip 10.sınıflardan oluşuyor. Artık burama kadar geldi, karakola mı gitmem gerek bunun icin? Hem oğretmen hem de cocuklar hakkında şikayette bulunacağım. Okulum nitelikli olduğu icin boşuna nakil aldırıp lise hayatımı zehir etmek istemiyorum.
Not: Bu sacmalıklar donem başından beri suruyor ama son zamanlarda cok arttı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Okulda ust sınıfları nereye şikayet edebilirim?
Liseler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Okulda ust sınıfları nereye şikayet edebilirim?