Merhaba, 11.sınıf MF oğrencisiyim her 11.sınıf oğrencisi gibi ben de stres olmaya başladım ortaokul zamanlarında bu kadar stres olanları gorunce neden bu kadar stres oluyorlar alt tarafı sınav ne olacak diyordum, ama maalesef benim de başıma geldi. Konuya giriyorum, 11.sınıf MF oğrencisi olarak hedefim 40k yazılım muhendisliği biliyorum zor ama yapabileceğime inanıyorum. Okulumda bana bize destek olan bir hoca yok rehber hocası şu ana kadar hic bilgi vermeye dahi danışmadı ne oğrendiysem Google, abilerime sorarak oğrendim.2.doneme gelene kadar TYT matematikten aşırı konum yok zaten 9.sınıf yarım donem olacak şekilde var dikkatlice dinliyordum ben hicbir zaman 9'da salmadım ama pandemi olduktan sonra her şey değişti. 10.sınıf neredeyse hic yok. Yaz tatili sonuna kadar TYT bitirmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Ssizden bilgi almak istedim aranızda bana şunu yap vs. diyen olursa cok memnun olurum. Hocalarım hep şey kafasındalar gec kaldınız 11 başında başlamanız gerekiyordu gibi cumleler kuruyorlar. Sizce ne yapmalıyım?