Meslek lisesinden Anadolu lisesine gecilmeli mi?
Liseler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Meslek lisesinden Anadolu lisesine gecilmeli mi?
-
24-10-2022, 12:21:02Meslek lisesi oğrencisiyim makine bolumunde okuyorum. 1 ay once okul değiştirmeyi duşunuyordum babam değiştirme kal dedi dinledim 1 ay kaldım fakat tahammulum kalmadı artık. Sınıfta ders işlenmediği gibi keko tarzı cocuk cok. Okul zaten evime cok uzak kalıyor memur gibi 6.30'da kalkıp 1 saat yola gidiyorum metroyla kalabalığın icinde 17.30 gibi saatlerde de cıkıyorum okuldan. Neyse yakınımdaki Anadolu lisesine gitmek istiyordum ama babam sorun cıkartıyor bak ileride meslek garantin olur falan meslekte kalmamı soyluyor ama ben ileride devlet memuru gibi bir meslek yapmak istiyorum. Babama soyledim ama dinlemiyor gideceksin mezun olduğunda en azından bir belgen olur devlet memuru olamazsan bile gidersin makine ile lgili mesleklere girersin dedi tornacılık gibi. Ama okul beni cok yoruyor okuldan eve donerken metroda bayılmamak icin zor tutuyorum kendimi artık goz altlarım morardı kıpkırmızı oldu kaldı gecmedi artık cuma gunu okuldan gelince yatıyorum 13 saat kadar uyuyorum.