Oncelikle merhaba ben şu anda 10. sınıfa gidiyorum. Yaklaşık 2-3 yıldır aklımda gastronomi okumak var. Bu fikrimi şu ana kadar değiştirmeyi duşunmedim. Ben pandemiye 15 gun kadar erken girdim. Yani 8. sınıfın 2. donemi yok denecek kadar az ortalamam 85 idi, 9. sınıf zaten yok, 9. sınıfta ise ortalamam 60. ben bu bilgiler ile 10. sınıfa gectim, fakat girdiğim ilk matematik dersinden sayısal bolumun bana uygun olmadığını anladım. (zaten 9. sınıfta girdiğim 2-3 derste de pek bir fark yoktu.)
Aklımda Ankara'da yaşadığım ve ailemi zorlamamak icin Hacı Bayram Veli (Gazi) universitesinde okumayı duşunuyorum. Asıl sorum ise gastronomi fakultesinin sozelde sıralama puanı 31.000 civarında. Bu bolum ile ilgili bir liseden mezun olduğum zaman ise yani MTOK ile 77.000 civarında bir puanı var. Genel puanı 373 notlarımdan da anlayacağınız uzere sanırım ortalama bir oğrenciyim. Sizce bu bolum ile ilgili bir liseye gecmem gerekli mi?
Bu arada okuldan ayrılmazsam sozelde boyle bir sıralama yapmak kolay mı? Bir de bu bolum icin ilgili liseler turizm otelcilik mi? Mesleki ve teknik Anadolu lisesi olarak mı geciyor? Ben bu liselerden cok uzakta kalıyorum gunluk en az 1 bilemedin 1.5 saat kadar yolculukta gececek. Bunu değerlendirerek oneride bulunursanız sevinirim. İyi forumlar.
Gastronomi universitesi icin hangi lise?
Liseler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Gastronomi universitesi icin hangi lise?