Merhaba, ortaokulda calışmadığım icin kotu bir liseye gittim ama lisede aklım başıma geldi calışmaya başladım daha iyi bir okula gecme imkanım var ama okuluma cok alıştığım icin değiştirmek istemiyorum. Calışkan, sessiz bir oğrenci olmam sebebiyle sınıfın coğu benden nefret ediyor bir tane zorba var ki zamanında birbirimize girdik, surekli benimle uğraşıyor mudur yardımcısı beni cok seviyor 2 kere şikayet ettim kısmı duzelmeler oldu ama hala rahatsız ediyor belli bir sure gectikten sonra artıyor. Ailemi bu işe karıştırmak istemiyorum. Mudur yardımcısına tekrar gitsem gene aynısının olacağını duşunuyorum. 17 yaşımdayım okulun bulunduğu karakola dilekce versem kabul ederler mi? Ya kavga edeceğim, etmek istemiyorum bu beni gozden cok duşurur ama artık sinirden yerimde duramaz oldum ya da boyle bir şikayet ile cozeceğim. Mudur yardımcısı ben 2 kere şikayet etmeme rağmen ne tutanak tuttu ne disiplin işlemi uyguladı. Mahallede beni cok seven abilerim var, durumu anlatsam zorbanın defterini durerler ama bu da bana cok zarar verir itibar acısından. Okulun bulunduğu ilcedeki karakola dilekce verirsem işleme alırlar mı?