Selam cok kısa olayı anlatıyorum hemen bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Ben 12.sınıf meslek lisesi oğrencisiyim 17 yaşındayım devamsızlığım izinli 4.5 izinsiz 10 gun.
Meslek lisesi 12.sınıf olduğum icin 3 gun staja 2 gun okula gidiyorum. 2 gun okula gittiğimde can sıkıntısından oğleden sonra yok yazılacağım şekilde okuldan cıkıyorum (bunu tek ben değil bizim sınıfın coğu yapıyor). Fakat biliyorsunuz ki bu kacışlar izinsiz yok yazılma oluyor ve izinsiz yok yazılma sınırım 10 gun. Bunun icin de velimi okula goturup devamsızlığı izinliye cevirmem gerek. Neyse bugun annem devamsızlığımı izinliye cevirmek icin okula geldi mudur yardımcısı benim oğleden sonra kacışlarımı gormuş bu cocuk disiplin yer falan demiş anneme ama devamsızlıkları izinliye cevirmiş.
(Herkes de benim gibi kacıyor fakat mudur yardımcısı tek benim velime boyle bir şey demiş)
Şimdi sorularım şunlar;
Devamsızlık hakkım yetiyor ve ben her okul gunu oğleden sonra kacmayı duşunuyorum bu mumkun mudur?(sadece pazartesi salı okula gidiyorum haftada 2 gun) Oğleden sonra kactığım icin disiplin yer miyim? Disiplin yersem ne olur nasıl bir ceza alırım? Kanunda boyle bir disiplin turu var mı?
(Sınıftaki arkadaşlarım ve ben hocayı az cok tanıyoruz korkutmak amaclı dediğine inanıyorum fakat tersi olursa diye bu konuyu acıyorum)
Oğleden sonra kacan kişiye disiplin verilir mi?
Liseler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- Oğleden sonra kacan kişiye disiplin verilir mi?