10. sınıf cok sıkıcı geliyor
Liseler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- 10. sınıf cok sıkıcı geliyor
-
24-10-2022, 11:49:27Nispeten iyi bir fen lisesinde 10. sınıf oğrencisiyim. Liseye kadar dersleri zevk alarak dinlerdim. Dinlemem başarılı olmama yetiyordu. Ortaokul hayatımı okul birincisi bitirdim. Ancak liseye gecis sınavından sonraki rahatlık ve pandeminin getirdiği boşlukla 9.sınıf, dersi arkaya atıp oyun oynamakla gecti. Haliyle başarısız oldum. Bu senede cok farklı değil. Okula gidiyorum 5 dakika dersi dinledikten sonra uykum geliyor. 2 senede beni ders dinlemekten bu kadar soğutacak ne olmuş olabilir gercekten bilmiyorum. Sosyal veya ekonomik herhangi bir sorunumuzda yok zaten. Sanırım calışarak başarabilen biri değilim. Ne kadar denesem de gerek 9. sınıf olsun gerek 10. sınıf olsun calışarak iyi bir sonuc alamadım. Sonucta LGS sınavına bile bir kitap dahi bitirmeden girip boyle bir sonuc almış biriyim. Yarın sınavlar başlıyor, yine de oturup ders calışmayı deneyeceğim ama sonucların cok farklı olacağını zannetmiyorum. Onerileriniz veya sorularınız varsa belirtmenizi rica ederim.