Cardano kurucusu Charles Hoskinson Youtube’da BitBoy Crypto kanalının programına katıldı ve gundemi değerlendirdi. Son donemde XRP topluluğu ile arasındaki gerilimlerle ilgili de konuşan Hoskinson’ın yaptığı yorumlar bu durumu daha da buyutebilecek cinsten oldu.
“Komplo teorilerini bırakmalılar” Verdiği roportajda ozellikle Ripple ve SEC arasındaki davaya da değinen Hoskinson, XRP topluluğunun ortaya komplo teorileri atmaması gerektiğini ve bunun bir işe yaramayacağını soyledi:
“Ben yaptığım yorumlarda koprulerin atılmaması ve iyi ilişkiler kurulması gerektiğini soyledim. Twitter’daki binlerce tweet en cok okunanlar arasına girdi. Davayla ilgili buyuk komplo teorileri ortaya atıldı. İnsanalr bana oradan saldırdılar. Bana ‘Huysuz cocuk’ dediler. Profesyonel olmamakla sucladular ama yapılması gereken bu değil. Komplo teorilerini bırakmalılar”
Ripple CTO’su David Schwartz’a: Biraz cesur ol da… Hoskinson, kendisiyle ilgili “Cok şey soyleyebilirim” diyen Ripple CTO’su David Schwartz’ın tweet’ine de cevap verdi ve şunları soyledi:
“David Schwartz ve onun gibi, benim hakkımda cok soyleyebileceklerini iddia edenler beni hayal kırıklığına uğrattı. Bence sen biraz cesur ol da kendi topluluğuna komplo teorileriyle uğraşmamasını soyle… Bnece bunu yapmalısın. Cunku gunun sonunda bu alanda hep beraberiz. Nefret ve delilik hali hicbir problemi cozmuyor”
Bilindiği uzere Ripple ile SEC arasındaki davanın en onemli unsurlarından biri olan “William Hinman belgeleri” konusunda XRP topluluğu bircok iddia ortaya atıyordu. Hinman’ın “Ethereum menkul kıymet değildir” sozunun arkasında SEC ile Ethereum kurucuları arasındaki bazı anlaşmalar olduğu iddia ediliyordu.
Ethereum’un kurucuları arasında olan Hoskinson da bu tur iddiaları sadece komplo teorisi olarak nitelendirmiş ve davaya bir katkısı olmayacağını belirtmişti.
Cardano kurucusu Hoskinson’dan XRP topluluğuna sert eleştiri: Komplo teorilerini bırakın
Kripto Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Kripto Para Forumları
- Kripto Haberleri
- Cardano kurucusu Hoskinson’dan XRP topluluğuna sert eleştiri: Komplo teorilerini bırakın