Arkadaşlar merhaba. 11. sınıfa yeni gectim. Sayısal bolumdeyim şu an. Bugun ders programlarımız ve oğretmenlerimiz belli oldu. Sıkıntı burada başlıyor. Matematik oğretmenim kotu bir oğretmen. Kotuden kastım ders anlatmayan bir hoca. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Ablam da eskiden burada ogrenci olduğundan biliyorum hem de okuldakiler de aynı kanıda. Sonra ablamla konuştum. O da eşit ağırlıktı. O da once sayısal girip 3 hafta sonra sınıf değiştirmiş. Bana hukukcu olmak istedigi ve eşit ağırlıkta daha başarılı kendini bulduğundan bolum değiştirdiğini belirtti.

Hukukun gitgide onunun kapandığını belirtti. Kaldı ki bu sene 72 bine kadar dustuğunu belirtti. Hakikaten de cok geriledi. Uniler de paso oğrenci mezun veriyor hukuktan. Eşit ağırlıkta zaten cok meslek yok. PDR'nin de bana uygun oldugunu dusunmuyorum.

Hedefim inanın ki belli değil. Cocuklugumdan beri bilgisayar muh. istiyorum ancak ne kadar gercekci hicbir fikrim yok.

Şu 1-2 hafta bekleyip olası ders programı değişikliklerini de goz onunde bulundurarak sayısalda hocalar acısından en iyi olan sınıfa gitme bir dusuncem de var.

Kısaca cok kararsızım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.