Sacım normal şartlar altında uzun bile değil, hani sacımı bağlamasam ortalıkta dikkat cekmem lakin ben sacımı bağlıyorum arkaya doğru cunku gozume duşuyor. Bu tarz 3 hafta boyunca goze batmadan takılmayı başarabildim lakin bi' hoca tutanak tutana kadar. Tutanak tutulduğunu mudur yardımcısının cağırmasıyla oğrendim hangi hocanın tutanak tuttuğunu soylemesini istediğimde soylemedi ben de sac bağlamanın bir MEB uzerinde bir maddesinin olmadığını soyledim zaten MEB'in mevzuatlarında bakımlı ve alın acık olacak şekilde okula girilebildiğini soyluyor. Ben bu sac bağlama durumunu inkar ettiğimde yarın disiplin kurulunda kuralı oğrenirsin diye bir uslupla karşılandım ve eklemek gerekirse sac bağlamak okullarda serbest diye bir cumle kurdum akabinde o zaman o okullara nakil aldır diye bir şey dedi. Yarında aynı sac şekli ile okula gideceğim. Disiplin durumu olursa Cimer'e veya İlce Milli Eğitim Bakanlığına kadar yuruteceğim, yurutebilir miyim? 90'larda yaşamıyoruz bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum..