Merhabalar. Technopat ailesi. bir arkadaşımın internet sorunu sebebiyle onun ağzından ben yazmaktayım.
"Normalde okulun başlaması icin resmi saat 08.20 ama pazartesi gunleri toren olduğu icin saat 08.10'da toren yapılıp normal saatte derse giriliyor. Ben ve bircok kişi evinin konumu sebebiyle saat 08.10'dan once okulda olamıyoruz ve torene katılamıyoruz. Oğretmen gec gelenleri sıraya dizip uzun bir konuşmadan sonra istiklal marşını tekrar okutup sınıflara gonderiyor. Bazı zamanlar bu bittiğinde ders coktan başlamış oluyor ve gec yazılıyoruz. Bugun yine gec kalanları topladı ve uzun ve sert bir konuşmadan sonra marşımızı okuduk. Tekrar gec kalırsak bize disiplin ve cezai işlem uygulamakla tehdit etti. Diğer ogretmenlere onceden haber vermiş sınıfa girdikleri gibi yoklama almalarını. Resmi saatler icerisinde okulda olmamıza rağmen ben ve onlarca kişi yok yazıldık. Keyfimizden gec gitmiyoruz. Ev konumu ve ulaşım saatleri en erken bu vakte izin veriyor. Sizce şikayet etmeli miyim? Nereye şikayet edebilirim?"