Merhaba
Supradyn tablet kullanmaya başladığımda kasıklarımda bir ağrı başlıyor. 2 defa denedim, her defasında bu ağrı meydana geldi.

Supradyn ile ilgili bilgisi olmayanlar icin de bilgilendirme aşağıdadır.

__________________________________________________ _______________________

Supradyn tablet ile ilgili yorumlarınız nelerdir?

Supradyn, bir ceşit vitamin ve mineral takviyesi icin kullanılan tablettir. Supradyn ilac değildir ve iyileştirici bir etkiye sahip değildir. Supradyn ne işe yarar, Supradyn fiyatı ne kadarsorularının yanıtını detaylardan oğrenebilirsiniz.
Supradyn vitamin takviyesi olarak en fazla tercih edilen urunlerden biridir. Supradyn gıda takviyesi tabletleri farklı isimlerle, farklı ozelliklerde ve fiyatlarda satışa sunulduğundan, hangi Supradyn urununu aldığınızdan emin olmanız gerekir.

Supradyn tablet ceşitleri nelerdir?
Supradyn energy tablet ceşitlerine bakıldığında genel itibari ile enerji veren ve sizin gunluk yaşamdaki yorgunluğunuzu azaltan etki sağlayacak urunler sunulmaktadır. Supradyn son yıllarda en cok tercih edilen turleri icinde; Supradyn Energy Focus, Supradyn Energy Focus(ginsengli), Supradyn All Day 30, Supradyn Energy Fast Action ve Supradyn All Day Efervesan 15 Tablet.

Supradyn tablet fiyatları 2019
Supradyn tablet fiyatları satış sitelerine gore farklılık gostermekle beraber genel olarak 24 TL ile 50 TL arasında değişmektedir. Supradyn enerji veren vitamin takviyesi urun ceşitlerinin fiyatlarını sıralamak gerekirse;

Supradyn Energy Focus (Ginsengli): ₺50,94 Supradyn All Day 30 Tablet: ₺35,90 Supradyn Energy Fast Action: ₺29,00 Supradyn Energy Fast Action( Susuz): ₺24,00 Supradyn All Day Efervesan 15 Tablet: ₺24,00
Supradyn yan etkileri nelerdir?
Supradyn tablet icinde insan yaşamına zararlı bir madde olmasa da bazı vucutlardaki hassasiyet nedeniyle alerjik etki ortaya cıkabilmektedir. En cok gorulen yan etkilerden bazıları; kaşıntı, kızarıklık, bobrek ağrısıdır. Siz de Supradyn tablet kullanımı oncesinde ve sonrasında hekiminizle irtibat halinde olmalısınız.

Supradyn ne işe yarar?
Supradyn tablet, ozellikle yoğun calışma ortamında olanların, gun icindeki yorgunluğunu ve sonukluğunu ortadan kaldırmak icin enerji veren, eksik gıdaların bunyeye yuklenmesi işlevini gorur. Boylece Supradyn sayesinde daha enerjik olursunuz ve daha gec yorulursunuz.
Supradyn tablet hakkında kullanıcı yorumları
Sağlık Bakanlığı tarafından denetlenmediği icin merdiven altı uretimi piyasada cok bulunan gıda takviyesi. Reklamı yapılan tum takviye urunlerine şuphe ile yaklaşınız. Efervesan tablet şeklinde satılanından uzak durulması gereken ilac. "ramazan paketi" diye promosyonlusundan ben aldım siz almayın. efervesan portakal tadının baygınlık vermesi bir yana tabletin icinde suda cozunmeyen şeyler de var. suda cozunmeyen kısmı su bardağının kenarlarına yıvış yıvış sıvanıyor. Ayağım kırıldığı icin haftalardır bunu iciyordum. hem iyi beslenemediğim hem de ayağım daha hızlı iyileşir umidiyle (kalsiyum filan var). Efendim haftalardır her gun icmeme rağmen, ilk soğukta direk soğuk algınlığına bağlı nezle, grip başladı. lan daha ilk soğukta! daha ay ekim. Diyeceğim o ki, burada hastalığı onluyor, yok bağışıklığı geliştiriyor vs. diyen arkadaşlar var. bakın, kalbinizi kırarım. Pharmaton buna 5 basar. cop. sakın paranızı kaptırmayın cunku hicbir etkisini gormeyeceksiniz. Tamamı plasebo etkisi. İlactan kozmetik urune donuşmuş haptır. otomobiller icin bor katkılı dalgalar neyse bu da insan icin olanıdır. Tansiyonumu tavan yaptıran garip ilac. Hastanelik etti diyebilirim. Cok eminim bundan. Daha once de bir kere icmiş hastanelik olmuştum. Tansiyon gorebildiğim en yuksek noktadaydı. Bir doktorun dediğine gore ac karna alınınca kilo aldıran, tok karna alınca ise tokluk hissi vererek bir sure sonra zayıflatan, seneler onceki tecrubeme gore ac karna alınınca mide bulantısı da yapan takviye besin. 40 gun boyunca her gun bir adet aldım. 41.gun oyle bir grip oldum ki 4 gundur gecmiyor. oyle buyuk bir soğuk ta yemedim izmir burası havalar daha soğumadı bile.yani bu kadar duzenli kullanıma biraz daha direncli olmayı isterdim. normalde 2 gunde atlatıyorum Ne zaman bundan icsem bunyemde libidonun tavan yapmasını sağlayan hap. vitamin mitamin diye bizi mi yiyosunuz? 2010 yılında fiyatı 6 tl civarı iken cıldırmış bir şekilde fiyatı yukselmiş vitamin. Reklamlarında son gorduğume gore 45 tl. bu da 6 yılda yuzde 750 civarı bir zam demektir. Bunun nedeni nedir? amacı nedir? N bir mantıktır? hadi diyelim ki dolar bu surecte yuzde 100'e yakın arttı ve firma olarak bunu yansıttın. geri kalanı nedir? Konu ozeti devlet bu konuda duyarsız ve tutarsız olmaya başladıkca ilac firmaları da bizi fena yiyor.. Eskiden ilac statusunde, Sağlık Bakanlığı onayıyla piyasaya verilmekteyken, şu anda gıda takviyesi olarak Tarım Bakanlığı onayıyla piyasaya verilmektedir. fiyat farkı bu iki bakanlığın ve turun fiyatlandırma politikalarından kaynaklanmaktadır. Duzensiz yemek yemekten dolayı şiddetli baş donmelerimi cozmesi icin alıp bir halta yaramadığını anladığım takviyemsi şey. Ayrıca her suppradyn yazısını gorunce aklıma all day all night gelir.