Merhaba Arkadaşlar,

Acılan başka konulara dahil oldum ufakta olsa hikayemi anlattım ve başladığım bir nokta var o da şu, sağlıklı halimi kendime kazandırmak. Bu konuyu acmadaki amacım son beş yıl icinde aldığım fazla kilo ve yaşam icinde kazandığım sağlıksız beslenme şeklini bi kenara bırakıp sağlıklı yarınlara kavuşabilmek.

Bu surecte sizlerle paylaşmak istediklerim şunlar olacak;
Atalarımızın beslendiği gibi doğal beslenmeler, Ac kalmadan sağlıklı ve kararında yemek yemeler, Bolgesel egzersizler ve periyotları, Hayatımızda olağan olarak yer alan ama aslında kacmamız gereken alışkanlıklar, Sadece kendimizi değil ailemizi de nasıl sağlıklı beslememiz gerektiği, Bir kadın olarak kendimizi sevgi ile nasıl besleyeceğimiz ve değer vereceğimiz vb.

Bu surecte sizlerle paylaşMayacaklarım ise şunlardır;
Şok diyetler, Zayıflatan kandırmacalı urunler, Maskuler yollar ile bedenin kesip bicilmesi ve bedenin deforme edilmesi, Kısa surede uber kilolar verilebileceğinin vaatleri, Her bedenin aynı olcu ve estetikte gorunebileceği kandırmacası, Formda olmanın sadece guzellik icin olduğunun yalanı, Egzersiz olmadan da olabilmenin mumkun oldğu, Kilo vermek icin ac kalmanın şart olduğu vb.
Bu surecteki hedefler aşağıdaki gibidir;
Ne istediğini bil, Kendine inan, Kendin icin adım at!
Sağlıklı yaşam isteğimin surecinde onceliğim oğunlerimi iki oğune duşurup hayatıma egzersizlerimi almak oldu. Ve henuz 5. gunumdeyim. Cayımı ve kahvemi şekersiz iciyorken bu gun itibari ile işlenmiş beyaz şekeri hayatımdan cıkarıyorum, bal, pekmez, meyveler, kurutulmuş meyveler, taze sıkılmış meyve suları bunun haricindedir, bu kategoriye işlenmiş beyaz ve esmer şeker giriyor ve tabi ki yapay tatlandırıcılar. Karın, kalca, bacak ve kollara hitap eden bolgesel egzersizler var hayatımda. 22.02.2018 tarihinde tartıldığımda 86,6 kg geliyordum bir sonraki tartılma periyodum onumuzdeki haftanın cuması olacak.

Benimle bu yolculuğa katılmak isteyen arkadaşları seve seve kabul ederim Sevgi ve saygılarımla