Şimdi şoyle başlayayım cumleye. Arkadaşlar ben hipotiroidi hastasıyım yani tiroitlerim hic yok alındı ilacla takviye ediyorum. Bilenler bilir ki ne yesek yarıyor yemesek de kilo yerinde sayıyor zayıflayamıyoruz. Kendimi bildim bileli kiloluyum ama oyle aşırı da değil bi ara surekli 68 kiloda takılıydım ama vucudum ince değildi hic. Sonra ben 76 kiloya kadar fırladım cunku tatlısız cikolatasız duramıyorum. Oğretmenim. Okulda oğle araları surekli lahmacun pizza durum siparişleri havada ucuşuyor yiyorum guzelce. Gecenlerde ocak ayında dedim ki kendime yahu yaz geliyor yapış yapış sıcakta gobek goğus yapışıyor tişorte siyah giyinmek zorunda kalmak falan kamufle etmek icin bir taraflarımı. Arkadasa dedim ki şu 15 tatile gidip gelelim spora yazılalım dedim. Tatilden dondum gittim spor salonuna yazıldım arkadaşla. Olcum yapıldı 76.8 kiloyla başladım. Ama gel gelelim yeme işine. Oncelikle okula ben biraz gec gidiyorum sabahları bir guzel omlet yapıyorum ya da haşlıyorum yumurtayı peynir falan yiyorum. Oğlene yanıma yemek goturuyorum. Okuldan cıkıp spora gidiyorum ve ayrıca 3 lt suyu da ihmal etmiyorum. İnanın sporda verdiğim emekten oturu eve gelince cok ac olsam da az yemeyle kendimi sofradan kaldırıyorum. Okulda siparişler,doğum gunleri, pastalar yine donuyor ortalarda yemiyorum. Ha hic mi yemiyorsun diyorsanız evet herşeyi yiyorum ama tadına bakıp geciyorum. En onemlisi kalori sayarak yiyorum her şeyi. Mesela her oğle arası kahve cikolata keyfimi bırakamıyorum ama cikolata 45 kalori Protein ağırlıklı beslenmeye calışıyorum. Pilav ve makarna yok artık ama varsa da illa bir kaşık. Hayatım boyunca zayıflayacağıma inancım olmadı hic. Ama 3 Şubatta 76.8 ile başladığım kilom 28 Şubat gunu 73.8 idi. Ha bu arada D vitamini de kullanmaya başladım bu onemli bir nokta. Cunku araştırdım ki eksikliğinde kilo vermek zormuş. Onceden surekli Spor ve Diyet klişesini duyunca uzaklaşıp hep zayıflama kurlerinden medet umardım. Aramayın şok diyet, zayıflama kuru falan inanın olmuyor. Ben bile 3 kilo vermeyi şimdilik başardıysam tiroit sorunu olmayanlar inanın ucar gider. Ramazana kadar spora devam her gun gidiyorum cok da zevk alarak. Size surekli kilo değişikliğimden bahsederim. Bir de dun akşam 2 dilim buyuk yaş pasta ve bugun 1 sutlac gomdum. Pişman mıyım asla sadece dengelemeyi biliyorum artık. İstediğinizi yiyin ama abartmadan ve sporunuzu yapın. İlla salona gitmeye gerek yok. Cıkın yuruyun 1 saat ya da evde hareketler yapın. Buyuk hedefler koymayın kendinize. Mesela benim ilk hedefim 69. Sonra 62 olmak sonra da 60 yeter sanırım Bu arada ilk başlarken ohooo ne ara fayda edecek bu spor da incelicem dedim ama şu an resmen capım daraldı kilodan cok incelme onemli ve en cok o fark yaratıyor. UŞENMEYİN VE BİR YERDEN BAŞLAYIN.BİLİYORUM ŞU AN EN KISA YOLDAN ZAYIFLAMAK CAZİP GELİYOR KUR OLSUN İLAC OLSUN OYLE ZAYIFLAYALIM DEMEYİN KALKIN TUTUN UCUNDAN. YAZIN ELBİSELER, ETEKLER, BEYAZ TİŞORTLER UTANMADAN SIKILMADAN BİR YERİMİZİ SAKLAMADAN RAHATCA OTURMAK BİZİ BEKLER...