Epeydir tartılmıyordum ve tartılayım dedim. Elbette kilo alacağımıda biliyordum aynaya baktığımdada az cok fark ediyordum ama en fazla 3-4 kilo almışımdır diyip onemsemiyordum. Moralim cok bozuldu 9 kilo almışım. Metabolizmama guveniyordum eskiden ne kadar yersem yiyeyim kilom sabit kalırdı benim. Ne oldu bunyeme bilmiyorum. Muhtemelen evde oturmaktan metabolizma hızım duştu ve bunun olabileceğini duşunmeden danalar gibi yedim. Şu an elimden gelen tek cozum karbonhidratı onemli olcude azaltmak oldu. Bunun yerine sağlıklı yağlar ve protein ağırlıklı besleniyorum ve porsiyonlarımı cok az kucultebildim. Şekerli gazlı icecekleri, nişastalı kok sebzeleri, hamurişlerini ve tatlıyı hayatımdan cıkarttım. Su icmeyi sevmiyorum ama zorluyorum kendimi icmek icin. 5 gundur boyle devam ediyorum.
Oyle ağır diyetler, ac kalmalar bana gore değil pek. huzursuz, depresif olurum. Yapabileceğimin en iyisi bu anlayacağınız fakat sizce kilo verir miyim yoksa bunu uygulamak sadece kilomu sabit tutmaya mı yarar. Bilerek tartılmıyorum 2. Haftanın sonunda tartılacağım. Odem atıp kilo verdiğimi sanmayayım vucut hemen yağ yakmaz diye biliyorum. Bu arada hic kacamak yapmıyor değilim cunku canım gercekten cok fazla şekerli şeyler istiyor. Kalorisi ve karbonhidratı cok az olan bir biskuvi buldum onu atıştırıyorum dayanamadığımda. Biraz araştırdım zaten bir anda kesersem vucut bunu tehdit olarak gorup yağ depolamaya başlayabilirmiş. Bilmiyorum ne kadar doğru. İşime geldiği icin inanmak istiyorum.