Arkadaşlar bir arkadaşımın bugun sabah saatlerinde olum haberini aldım durumu kısaca başından anlatmam gerekirse 49 kilo civarlarında bir kızdı bense 67-68 civarlarındaydım. Onun kustuğunu biliyordum her turlu yemeği tıkınırcasına yerdik o her zaman yanında poşet getirip ya tuvalette ya da başka bir odada kusardı ben ise kusmayı beceremez korkar en fazla bitki cayı icip yuruyuş yapardım.
Yaklaşık 2-3 ay once merhabalaşmayı kestik cunku iyice asosyal olmaya başlamıştı gumbur gumbur muzik acıp ailesinden gizli yiyip icip kustuğunu biliyordum. Uyarılarıma kulak asmayı gecin bir şey anlatsam kafasını dondurup bakmayacak kadar dikkati dağılmıştı.
Diyeceğim o ki bu sabah annesiyle telefonda konuştuk dun akşam saatlerinde vefat etmiş. Boğazdan mideye kadar uzanan ulser ve kanama, kusma ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırılmış tansiyonunu bile olcememişler o derece.
Vicdan azabı cekiyorum ailesinin kusarak zayıflamaya calışmasından haberi yok cunku bu kız gercekten cok uyanık biriydi asla belli etmezdi gerekirse buz gibi balkonda kusardı yani. Ben birkac kez sadece kızı uyardım ama cok ustune duşmedim bunun hesabı bana sorulurmu ahirette acaba. Psikolojik olarak cok kotu durumdayım ve yorumlarınıza ihtiyacım var.
Kusarak zayıflayan arkadaşım ve vicdan azabı
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Kusarak zayıflayan arkadaşım ve vicdan azabı