Merhabalar.
yaklaşık 2 sene evvel tartıda 85 kiloya kadar cıkmamla başladı diyet seruvenim. Halbuki universite ve lise de o kadar zayıftım ki, herkes cok guzel fiziğin var diyerek beni ornek gosterirdi. Tabi o zamanlar 56-57 kgyim, boyum 170.
Sonrasında 3.5 yıl suren berbat bir evlilik icinde ben kilo almaya başladım. Boşandım cok şukur ve hemen bu kilolu halimden kurtulmak icin careler adadım.
Boşandığımın ilk 1 senesi 70 kiloya kadar duştum. Hem sporla hem de evliyken hormonel haplar kullanıyordum bunları bırakarak.
Sonrasında hayatımdan ekmeği cıkartıp yerine su koydum. Gunde 3 litreye yakın su iciyorum.
70 kiloya duştum ama kilom hic sabit kalmıyordu. Ben de hem odemlerim gitsin hemde hedefim olan 65 kg ye duşmek icin kolları sıvadım ve Kabak diyetini yapmaya başladım. Cok irade isteyen ama eğer iradenize uyarsanız muhteşem sonuclar alacağınız bir diyet.
Bu diyeti yalnızca 3 gun yapıyoruz.
*SABAH
2 tane yumurta ve bir dilim peynir.
*OĞLEN ve AKŞAM
2 tane kabak , bir kase yoğurt
2 tane kabak cok az bir miktar su da kavrulur. Tercihe gore sarımsaklı yoğurt ile karıştırılır. İcine 1 yemek kaşığı zeytin yağı ve 2 tam ceviz konulur. (ben cok az da tuz atmıştım)
Bunu oğlen ve akşam 3 gun yapacaksınız.
* kahvaltıdan yaklaşık 1-2 saat sonra yeşil cay mutlaka icilmeli.
* Oğlen yemeğinden 1-2 saat sonra da ben her gun 1 tane yeşil elma tukettim.
Diyetin sonunda 4 kilo verdim .
Kabak Diyeti ile 3 gunde 4 kilo verdim !
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Kabak Diyeti ile 3 gunde 4 kilo verdim !