Merhaba arkadaşlar surekli bu forumdaki yorumları okurdum ama yorum yapamzdım cunku uye değildim bugn bnde uye oldum. Bundan 6 gun oncesine kadar 66 kiloydum haziranda kuznmn duğunu var o yuzden acilen zayıflamam gerektiğini biliyordum ki zayıflamam sağlığım icinde onmli 18 yaşındayım fakat gecmişte cok zayıf ve yaşıtlarıma gore cok kısa olduğum icin buyume hormonu tedavisi gordm baya bi kilo aldım anlayacağınız.kilo vermek insanda biten bişe kafanızda bu işi bitirirseniz gerisi cok kolay ben bu işi beynimde bitirdm orneğin dun arkadaşlarla dışarı cıktık onlar kraker biskuvi vs.. yediler ama ben ağzıma bile vurmadım iradeliyim u konuda annemle coğu kez kavga bile ediyoruz yemek ye diyor ben yemiyorum

6 gunde 3 kilo verdim 63 teyim şuanda cayda şekeri bıraktım domats salatalık yerken tuz yok. sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık ve maydonoz cay yerine yeşil cay icin. oğlen okulda domates salatalık vs.. 3 gibi 3 4 kaşık sebze yemeği ve 1 kase yoğurt akşam ne yemek varsa duşuk porsiyonla yiyebilirsiniz ve salatada olacak yanında salatayada ne yağ ne tuz koyun. bol bol su tuketin yeşil cay icin form cayları icin metabolizması yavaş calışanlar doğadan kayısılı form cayını oneririm. ve evde bol bol egzersiz yapın bn dans ediyorum kendi kendime acıyoum zumba dansını kopyurum

gobek bsen yan yağları ertimek icin egzersizler yapıyorum dediğim gibi sağlıklı bi yaşam ve iyi gorunmek icin pes etmeyin bende devam ediyorum paylaşacağım yine ne kadar verdiğimi hepinize kolay gelsin