mrb hanımlar ;
10 ay once evlendim evlenmeden once 50 kiloydum gun gectikce kilo almaya başladım minyon tipliyim boyum 1.60 şuan 55 kiloyum ...
5 kilo fazlalık minyon tipli olduğum icin hemen belli etmeye basladı.. gobek ve kollarımda var kilo ust tarafımda yani bacaklarım aynı duruyo .. evim iş yerime yuruyerek yarım saat uzaklıkta yuruyerek işe gidiyorum havalar ısındığından beri ama bi faydası yok zaten calışıyorum calıştığım iş masa başı işi ama dışarı işlerimizde cok oluyor . gunluk yediklerim sabah kahvaltı olarak bi poaca cay yada biskuvi cayla geciştiririm... oğlen yemek cok az (1 kase corba yada ne yemek cıktıysa )yerim ekmek yemem ... akşam yemeğimi cok az ekmek le yerim ama gun icerisinde yediğimden daha fazla yemek yiyorum akşamları cunku zevkime gore yapıyorum ya hani canım ne isterse o yuzdende doydumu hissediyorum akşamları .. agzı hic durmayan bi eşim var surekli abur cubur yiyo bende onla takılıyodum baktım kilo iice belli oldu yememeye calışıyorummm ...
bekarken o kadar yemek yerdimki ekmeksiz makarna yiymezdim duşunun artık hic kilo almazdım evlenince ne değişti anlamadım ki hemde daha az yememe ragmenn..

kızlar lutfen yardım edin bi an once gobek ve şu kalın kollardan kurtuluyum kendimi mutsuz hissediyorummm