AK Parti belediyeciliği Turkiye'de bir marka olarak kabul ediliyor. 20 yıllık AK Parti iktidarı boyunca ideolojik saplantılarla muhalefetin yonettiği iller ile AK Parti'nin yonettiği şehirler arasındaki fark hemen her yonuyle farkı ortaya koyuyor. Sakarya'nın Geyve ilcesi de onlardan biri. Gevye Belediyesi Başkanı Murat Kaya dijital yayıncı Adem Metan'ın 2,20' programına konuk oldu. Kaya, şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safiturk ’un adının verildiği 50 bin metrekare alana kurulu ve sadece kadınların istihdam edilerek organik urunlerin kullanıldığı tesiste kayıt yapılan programda AK Parti belediyeciliğini ve Gevye'ye hizmetlerini anlatı. Murat Kaya: Erdoğan ile Turkiye'de belediyecilik cağ atladı biz de buna uyduk Turkiye'nin Erdoğan ile belediyecillikte cağ atladığını soyleyen Kaya,
"Yaptığımız işleri yarım yamalak yapmak istemiyoruz. Cumhurbaşkanımız ile beraber Turkiye'de belediyecilik cağ atladı biz de buna uyduk. 'Tayyip Erdoğan'ı seviyorum' demek kuru kuruya seviyorum olmamalı. Tayyip Erdoğan'ın ekibiysek, vekiliysek, belediye başkanıysak, ilce başkanıysak ona sevgimizi gostermemizin şekli ne olabilir? Onun yuruduğu bu yolda ciddi hizmetler yapıp vatandaşın takdirini kazanıp mevcut AK Parti siyasal iktidarımıza da ciddi katkılar sağlamak, Tayyip Erdoğan'a katkı vermek... Aslında sevgi de bu değil midir? Kuru kuruya sevelim... Oyle bir sevginin anlamı yok. Biz sevgimizi yaptığımız işlerle burada ortaya koyduk, gonlumuzu koyduk. İnsanlar soruyor bize 'abi bu hırsını bu calışmanız nedir?' 
Bu heyecanımızdan kaynaklanıyor. Dedim ya millete hizmet etmek aslında cok buyuk bir şeref. Biz de bunu severek yapıyoruz. Bu gorduğumuz tesislere geldiğimizde de gercekten yureğimiz pırpır ediyor. Burayı yaparken dediler ki 'galiba hayal goruyo bunlar'. Burası 50 bin metrekare bir alan burası. Gevye Belediyesi'nin kendi imkanları ile yaptık burayı. Burada her şey doğal her şey organik. Burada da kadınlar calışıyor."