AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Acıkgoz, vatandaşları ziyaret etti. Ziyareti sırasında Kezban Teyze'nin evine misafir olan Acıkgoz, minnetle karşılandı. Kezban Teyze'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ve minneti yurekleri ısıttı. "Kimse kalmasa ben oyumu yine ona veririm" diyen Kezban Teyze, Cumhurbaşkanı Erdoğana dakikalarca dua etti. Kezban Teyze, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisini, "Kimse kalmasa ben oyumu yine ona veririm ben geceleri cok yatmam. Ona seherlerde, secdelerde hic durmadan dua ederim. Cok gormeyi isterim ama nerede goruşeceğiz? Onun işi cok, benim halim malum. Ben ona her gun diyorum Allah'ım, Ehl-İman hep onu da bizleri de sizleri de hepimizi katıyorum. Allahım bizi sensiz, dinsiz, resulsuz bırakma diyorum guzel ahlaksız bırakma diyorum. Ahlakımızı guzelleştir, senin yolunda gidene Erdoğan'a ve onun gibi has kulların omrune bereket ver." ifadeleriyle dile getirdi. İşte o anlar... AK Partili Mustafa Acıkgoz'un ziyaret ettiği Kezban Teyze'den Erdoğan'a dua