Kilolu olmaktan bıkmış etek giydiğinde yakışmasını isteyen zayıf gosterdi mi sorusundan arkadaşları bıkmış olan biriyim.Kısacası zayıflamak istiyorum ve hayatıma 50 kilo ile tekrar başlamak istiyorum.Bu yuzden isim elli kiloluk başlangıc yaptım.50 kilo olmak istiyorum.Tam kilomu bilmiyorum ama 65 varımdır belki 66.Boyum 163-165.
ve eylul un 20 lerine kadar (yaklaşık 8 hafta) 55,ekim sonunda da 50 kilo olmak istiyorum.Eylul de olsam super olur ama bunyeyi cok zorlamamak lazım zaten sporla destekleyeceğim icin sıkılaşma da olur.
Planım şimdilik şu (değişiklik olursa tabiki yazarım)
Sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su
60 dk yuruyuş (interval ve postacı)
****Kızlar interval yuruyuş maksimum yağ yakmak icin cok onemliymiş ve postacı da basen bolgesini inceltmede etkiliymiş******( bu arada listeyi kendim yapıyorum okuduğum birrrr suruuu diyet,spor dergi yazı vs bilgilerimi de ekleyerek)
kahvaltıdan 15 dk once bal+sirke+su
ara olarak da bitki cayı
oğle yemeğinden 15 dk once bal+sirke+su
(bunu gun aşırı yapmayı duşunuyorum cok ağır gelmemesi icin )
kahvaltıdan 4 saat sonra oğle yemeği
****1 gun yuruyuş 1 gun pilates yapmayı duşunuyorum.vucut zorlanmadan forma girer.yuruyuş yaptığım gunler de kısa videolarla bolgesel incelmeye katkı sağlarım.İsterseniz yaptığım videoların linkini de koyarım

akşam yemeği kesinlikle karbonhidrat yok yoğurtlu kur var ya hani biliyorsunuzdur zerdacal zencefil falan var belki ondan yaparım ama tozlarını değil rendelerim biraz koyarım diye duşunuyorum. bazen pul biberli bazen kekikli yapabilirim.Buzlu serinletici kekikli naneli ayran da olur bence.soylerim artık ne yediysem

ama hafif bir şeyler yemem gerekiyor.Akşam yağ yakımı cok oluyormuş diye okumuştum.
Eğer kan şekerim duşuk gibiyse halsizsem tarcınlı sut olabilirrr
Bir de Umay Villa'nın kitabında gorduğum Turbo yap yakıcı icecek vardı gece yatmadan icmeyi duşunuyorum.
Bomba gibi oalcak bomba!!!
Hepsini birden icmicem tabiki dediğim gibi halsizlik fazlaysa tarcınlı sut
yuruyuş gunlerinden once turbo yağ yakıcı cay icebilirim işte ne yaptıysam yazarım bir birr

kimse okumazsa da kendi gunluğum olur napalım

Bir de benim blogum var kızlar makyaj stil ağırlıklı paylaşıyordum onceden şimdi motivasyon amaclı diyetle ilgili şeyler de paylalıyorum bakmak isterseniz google a sarışın panda blog yazabilirsiniz.

Benim icin cok onemli zayıflamak,lutfen destek olalım.Herkese kolay gelsin,guzelliğimize guzellik katmanın zamanı coktannnn geldiii