Merhaba arkadaslar 40gun sonra Allah kısmet ederse duğunum var ve benşm acilen 50 kilo olmam lazım hatta 49

şimdi ben gecen hafta Perşembe gunu akşam lahana corbası diyetine başladım guya

ama daha ilk gunden diyetin maddelerini unutarak yok meyve yok sebze onları unuttum

anlicağınız hic listeye uymadım.ama corbayı ilk gun 3oğun diğer gunler 1-2 duruma gore değişik şekillerde ictim.1 haftada 2 kere yaptım corbayı siz hesaplayın gerisini . Neyse sonuc olarak 55-56 kilo arası gosteren tartı beni artık sabah ac karnına 52 akşam tok karnına 53 hatta dun adet oldum karnım davuldan daha şiş sabah yine 53 gosterdi şukurler olsun

bu durumda bu corba gercekten işe yarıyor.ama gelelim her gun surekli o corbayı icmeye olmuyor kızlar ımmmm cok guzelmiş benim corbam diye diye kendimi de midemide kandırmaya calışsamda olmuyor gunde 3 oğun ve aralarda sınırsız icilmiyor malesef

bnde duşundum yarından itibaren sabah normal peynirli zeytinli yumurtalı ve sadece 2 dilim ekmekle kahvaltı oğlen malesef LAHANA corbası akşamda hafif az yağlı herhangi bi yemek ceşidi tabi ekmeksiz yine akşam acıkır gibi olursam o guzeller guzeli mis corbamı iciyim ve hayyallerimdeki kiloma ulaşayın diyorum