Selam arkadaşlar.2 yıldır diyet araştırıyorum anca 5 kilo verdim.Cunku diyet cok zor geliyordu.Her şeyden yiyemediğim icin kansızlık,tansiyon duşukluğu,bayılma gibi problemler ortaya cıktı.Cok zor ve kotu gunlerdi.Artık bir karar aldım.Hep diyet+spor yapıyordum.Ve hicbiri de başarılı olmuyordu.Akşama kadar anca dayanıyordum.Hep erteliyordum.Pazartesi gunu diyete başlarım diyordum.Ama baktımki olmuyor,bende her şeyden yicem ama her gun biraz daha azaltıcam yemeklerimi diye bi karar aldım.Ayrıca her gun akşam yemeğinden sonra bicok sporlar yaptım.3 gundur boyle devam ediyorum ve cok memnunum her gecen gun biraz daha inceliyorum.Ailemde farkediyor bunu.Diyete bi turlu başlayamayanlara,benim gibi zor dayananlara bunu tavsiye ediyorum.Kısa zamanda kilo verilmiyor bunu 2 yıllık deneyimimimden sonra iyice anladım.3 ay boyunca boyle devam edicem.İstediğim fiziğe kavuşacağımı tahmin ediyorum.

Yaptığım sporlar;
Yan yatarak her bacağımı 15 kere kaldırıp indiriyorum.
10 Kere comelip kalkma sporu yapıyorum.
5 kere şınav cekiyorum.
30 kere belimi sağa sola ceviriyorum.Bunu bi programda gormuştum aslında 30 dk yapılmalı ama 30 kere yapınca daha iyi oluyor başka gobek sporlarını da yapabilecek gucunuz kalıyor,hamlamıyorsunuz.
35 kere de gıdığımı yok etmek icin ellerimle boynumu tutup başımı eğip kaldırıyorum.