Merhaba arkadaşlar size kendimden bahsetmek istiyorum 18 yaşında lise son sınıf oğrencisiyim kiloluyum. Bugune kadar hic kilomdan şikayetci olmadım herkes gibi giyinirdim makyaj yapardım mutluydum. Ama hic tartılmamıştım galiba tartılmaktan korkuyodum. Ama 10 gun once tartıldım gorduğum rakam şaka gibiydi arkadaşlar 97.7 kiloydum tam o an bir karar zerdim zayıflamaya karar verdim. Kararımdan vazgecicem diye cok korktum bugun 10. gunum kilo verdim ve vermeye devam edicem. Aramızda benim gibi olanlar var biliyorum hicbir şey icin gec değil bıkmadın mı kiloların yuzunden uzulmekten bıkmadın mı bir pantolon icin mağaza mağaza dolaşmaktan bıkmadın mı sırf kilon icin sana gelen yorumlardan BEN BIKTIM. Duşunsenize cok değil 4 5 ay sonra seni gorenler bu sen misin? ne kadar değişmişsin ne kadar guzel olmuşsun ne yaptın? bunları duymak istemez misiniz? Ben istiyorum ve duycam da. Erteleme sakın zor değil kolay. Evdekilere kahvaltıyı akşam yemeğini ben hazırlıyorum onlar sucuklu yumurtalar kıymalı borekler kekler pastalar kızartmalar yerken ben parmağım değse bile ağzıma goturmemek icin yıkadım. Nefsimle savaştım. 10 gun once ben başladım bugun sıra sizde. Kilolara elveda 34-36 beden olmaya MERHABA diyoruz. UNUTMAYIN DİYET KAYBEDEREK KAZANACAĞIMIZ TEK SAVAŞ. HADİ KIZLAR.