Zayıflamak icin diyet listesi ve diyetisyen onerim
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Zayıflamak icin diyet listesi ve diyetisyen onerim
-
24-10-2022, 10:04:30Arkadaşlar ben 2 ayda 9,8 kilo verdim. 2 ay once 91,2 kiloydum bu sabah 81,4 kiloydum,acıkcası spor yapmakta zor geldiğinden onuda yapmadım.bi arkadaşım aynı yere gidip 23 kilo zayıflamıştı cok memnundu ama ben aynı şehirde olmadığım icin benim icin sormuş yardımcı oluruz demişler.once diyetisyen beni aradı telefonda goruştuk inanılmaz ilgilendi acıkcası cok şaşırdım bu kadar beklemiyodum sanki ofisindeymişim gibi oldu. hic evimden dışarı cıkmadan rahat rahat konuştum. sonrada diyet listesini mail ile gonderdi. sormak istediğim bişey olursa arayıp sorabiliyorum. Kilomu her hafta tartıp gonderiyorum,yediğim yemeklerin fotoğraflarını gonderiyorum miktarlarını kontrol ediyo Cok mumnun kaldım resmen hayatımı kurtardı isteyen olursa diyet listemi mail atabilirşm ama kendiniz goruşun derim cunku cok farklı oluyo en onemlisi motive oluyosunuz hem fiyatıda uygun zaten 49lira ismide Diyetisyenim beslenme danışma merkezi . buarada 3 gun de detoks diyeti uyguladım bunuda ordaki diyetisyen gonderdi zayıflayınca eski kıyafetlerim olmaya başladı cok mutlu oludum neşekilde olursa olsun zayıflayın herşey cok farklı oluyo