kızlar uzun zamandan beri aşırı derecede yiyodum ve hic tokluk hisstmiyodum okadar yememe rağmen hic bi rahatsızlık duymuyodum veyaz gelince rejime başladım ama dayanamadım başım fln donuyodu surekli acıkıyodum ekmeği kesmeye calıştım onu biraz becere bildim yuruyuşe başladım ama bırakmak zorunda kaldım onu bırakınca rejimide bıraktım sadece ekmeği kestim ve daha sonra yengem bişi keşfetti nane ve limon tuzu o da benim gibi rejimi bırakmıştı ama cok sevdiği icin surekli nane yiyodu sonra bi tartıldı 3,5 kilo vermiş 1 haftada daha sonra araştırdık ve nane beyne sinyal gonderip tokluk hissi verirmiş limon tuzu ise mideyi kuculturmuş annemle bende kullanmaya başladık yengem etki gorunce ve sonuc inanılmaz ekmeği zaten kesmiştim sadece yemeklerden biraz alıyodum şimdi onuda yiyemiyorum ac karnına naneyi yyeyince başka hic bişi yiyemio insan 4-5 gun boyle devam etti bişi yiyemedim şimdi naneyi bıraktım ama hala yemek yiyemiyorum pek aclıktan başım donuyo yarım tabak yemek yiyorum ve palayacak gibi oluyorum 1-2 tabak yemeği yeyipte hic bişi hissetmeyen ben şimdi yarım tabak yemek le istifa edecek duruma geliyorum gercekten midemin kuculduğunu anladımsırnaşık şey: 2 yıldan beri kilo vermek icin bir suru şey yapmıştım ama icinde enn ii sonuc vereni diyebilirim şimdilik 3 kilo verdim ama daha vereceğime inanıyorum sonuc alınca sizinlede paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum :lepi:
:teytey:
Nane + Limontuzu Formulu ile Zayıflamak
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Nane + Limontuzu Formulu ile Zayıflamak