Uzun suredir bu sitede dolanıyorum. Gunluk hayatımda cok faydalı oluyor cok seviyorum bu siteyi. En son benimde size bi faydam olsun dedim kayıt oldum. Neyse cok fazla gevelemeden konuya giriyorum.
Başta ben olmak uzere hepimizin fazla kilo problemleri var... Ben de bu sıralar buna cok kafayı taktım. Gitmediğim diyetisyen yazılmadığım fitness salonu kullanmadığım zayıflama ilacı kalmadı ayol. Bi de bunlara bi ton para bayıldım. Ama hicbirinden istediğim sonucu alamadım. En son bi arkadaşım bana birini onerdi. Kendisinin geliştirdiği bir bitki cayı varmış. Kızlar hem tadı guzel hem de acayip yararlı bişey...
Oncelikle cayın ozelliğinden bahsediyim. Şimdi bu teyze size cayı yaprağından koparıp vermiyor. Kendi yontemleriyle fermante edip vucutta 1 yağ yakacaksa 3 yağ yakmasını sağlıyor. Kısaca metabolizmanızı aşırı derecede hızlandırıyor. Benim anladığım kadarıyla icine bazı bitkilerin ozlerini koyarak cildinizin de yenilenmesini sağlıyor. Ozellikle yağlı cilt yapısına olan arkadaşlarıma şiddetle oneriyorum. Benim yuzum bebek poposu gibi oldu.
Ben bu cayı 2 hafta kullandım. Gercekten cok memnun kaldım. Yediklerimi de duzenleyerek uygun fiyata istediğim vucut olculerine ulaştım vallahi. En son ben memnun kaldım başkaları da neden yararlanmasın diye bu teyzemizle anlaştım. Urunlerini istediğiniz zaman bana soylerseniz sizlere iletebilirim. Kullandığım bircok zayıflama ilacı bu cayın yanında şeker kalıyo kızlar.
Cayları 40 liradan satıyor. Gunde 3 kere iciyosunuz. Bu size 1 hafta yetıyor. Tabi daha az kullanırsanız 2 haftada olabilir ama metabolizmanız daha yavaş harekete geciyor.
Şimdilik bana burdan ulaşabilirsiniz eğer teyze izin verirse instagram hesabı da acmayı duşunuyorum :**