Merhabalar ben de bu aralar hic boğazımı tutamıyorum.Birde cayı cok seviyorum ve cay icerken devamlı bişeyler yeme isteği duyuyorum.Cayın yanında mutlaka bişeyler yerken artık devamlı bir ağırlık hissi yaşıyorum cunku cok kacırıyorum farkındayım.Keza aynı şekilde kahvaltı da da oyle cay tukettikce devamlı ye ye artık mideme eziyet etmeye başladım.DEvamlı yedeikce birde sık sık acıkıyorum haliyle.en son sabah birgun gene kalktım midemde bi ağırlık hissi akşamdan cay yanında abur cubur yendikce yendi .Tartıldım ilk defa ac karnına 65 cıktım ki normalde 63 falan olmam lazım.Neyse sabah herkese kahvaltı hazırlarken bende bir fincana kaynar suyu doktum azıcık cayın deminden koydum yarım limon sıktım balla tatlandırdım (biliyorum sıcak su balın ozelliğini bozuyor ama ben sadece tat icin kullandım normalde cayı şekerli icerim ) kahvaltıya başlamadan o bir fincan sıcak cayı ictim.Tadını da cok beğendim,Sonra ben bu bunu ictikten sonra canım birşey yemek istemedi ki cok şaşırdım hepten kahvaltısız kalmayayım diye biraz peynir ve yumurta yedim kalktım.heleki bu yediğim diğer kahvaltıların yanından gecmez.Sonra gun icinde acıktığımı hissedince suyu kaynatıp limon ve balla azıcık da cay demi koyaraktan icmeye devam ettim.Bu ictiğimi de gun icinde ictiğim cay niyetine saydım.Sonucta aşırı yeme isteğimi korelttiğimi duşunuyorum.Bir tabak oğle yemeği bir tabak da akşam yemeği ile gunumu bitirebiliyorum artık.ne yeşilliğimden geri kalıyorum ne de etten karbonhidrattan ne de meyveden.hepsinden yemiş oluyorum.Gecen haftaya kadar akşam yemeğinde 3 tabak yiyip birde ustune cay yanında o gun ne varsa hepsini mideye hupplettiğimi bilirim.bugun 1 hafta oldu bunu yapalı.bu sabah ac karnına 63.6 cıktım.oyle bir hafta icinde deli gibi kilo kaybı beklemiyordum ama bu sonuca da cok şaşırdım en fazla yarım kg kaybederim diye duşunmuştum.Cunku bu kiloyu 1 haftada almadım 1 haftada da kaybetmem diye duşundum.Sabahları bile hafif kalktığımı hissediyorum artık cunku akşamdan cok kacırmıyorum.Neyse biraz uzun oldu ama kendi deneyimimi paylaşmak istedim belki bir nebzede olsun faydam olur. sizde yararlanır faydasını gorurseniz paylaşırsanız sevinirim.