Merhaba Kızlar...

Bu mesajı ozellikle yazmak istedim. Eminim ki aranızda bazı kişiler benim bu yazdıklarımdan etkilenip, belkide cok istikrarlı şekilde gozle gorulur bir kilo verecektir. Son doğumumu yaptıktan sonra inanılmaz kilo almıştım, sonrasında wafflelar, pancakeler, kolalar, hamur işleri vs vs artık cığırdan cıkmıştım diyebilirim. Hic cocuğunuza tamamen sarılamıdığınızı hissettiniz mi!
Veli toplantılarında herkes tiril tiril giyinip, sohbetler ederken, siz cocuğunuzla birlikte en arkada oturdunuz mu?
Veya aileniz bir tatil programı yaptığında havuza girmemek icin binbir yalanlar soylediniz mi?

Genc kızlık donemimde 45 - 50 kg olan ben son 10 yılda ortalama 90-110 arası bir yuruyen akrep nalan modundaydım diyebilrim Bazı arkadaşlarım kelepce, balon vb. ameliyatlarla zayıfladır fakat hepsi inanılmaz zor gunler yaşadıgını gozlerimle gordum, uykusuz geceler, kusmalar, ac kalmalar vs vs. Dedimki sen bunu başarabilirsin kızım, iyi bir diyetisten, spor duzenli uyuma vs vs, yapacağıma inandım ve başladım...

BAŞLANGIC : 11.08.2014 Kilom : 114.53 KG
Hayatımdaki en iyi kararı verdim diyebilirim evimin yakınındaki Kozyatağında ozel bir hastaneye gidip, diyet ve yaşam koclugu icin randevu aldım. Gittiğimde genc bir diyetisyen arkadaşla bu yola başladım diyebilirim, diyetisyenlere cok inanan biri dğeilim, sadece onlar bir nevi fişekleyici olarak goruyorum. Dyt. Selma hanımda bana guzel bir program, motive edici sozler, spor, duzenli yaşam vs vs gazla birlikte cıktım hastaneden. Tabii işin gaz kısmı cok onemliydi, bir sonraki ay gel demişti bunları yapıp, haftalıkta mailleşecektik. Sırf kendim mutlu olmak icin bunları yaptım diyebilirim. Bana gıda tolerans testi yaptı, bu onemliydi neler yemem gerektiğini ogrendim, şaka gibi Muz yediğimde kilo almıyormuşum *TEORİK OLARAK* ama portakal benim icin tehlikeli bir besin zinciri arasındaymış gibi 10 larca hastası oldugum, aşerdiğim erikin bile en buyuk duşmanımın olacağını bilemezdim heheh

Bu gazla caddedeki spor salonuna yazılıp, bismillah diye başladım. Kocamı ve cocuklarımıda tembihledim bundan sonra evde oyle hunkar sofrası yok, saglıklı haslamalı ve meyveli yasam baslıyor dedim Her ne kadar kocam aksamları kebab soylesede ben istikrarlı şekilde bir catal dışında yemedim Gunde neredeyse 7 oğun yiyordum ama oğunlerim hep kucuk ve ac tutucu şeyler diyebilirim kızlar Diyetin gazıyla spor vs vs. buralar acılı surec anlatmıyorum, velhasıl daha 1 ayın sonucunda 3 kg vermiştim, bu 2.ayda 9 kg'ye kadar cıktı diyebilirim.

BAŞARI: 27.09.2015 54KG
Arada gecen 12 ay gercekten benim icin inanılmaz derecede hem zor, hemde keyifliydi cunku insan keyifli oldugunda neler yapabileceğini oğrenebiliyordu! Hayatımın son zamanları cocuklarıma gercekten annelik yaptıgımı hissetmeye başladım, ev işleri yapamazdım yapar oldum. Belli zaman sonra diyetisyene gerek olmadığını gordum cunku asıl diyetisyen sizsiniz! İcinizde o guc sizi en iyi yonlendiriyor sadece o gucu acığa cıkartmak şart! 5.ayın sonunda diyetisyeni kestim diyebilirim. Diyet programlarımı kendim belirliyordum. Ağırlıklı olark yabancı internet sitelerindeki ve instagramdaki diyetleri takip ediyorum, malum yurtdışında cıkıyor 4 - 5 ay sonra turkiye ye geliyor sonra hemen bozuluyor diyet iceriği. Hani bir ara vardıya african mangolar, altın cilekler, okyanus suyu, cimen suyu, vs vs Hepsinin kof olduğunu gorduk Ama enerjim cok duştuğu icin enerji verici tabletlerde kullanmadımda değil! Hoş ekmek ve şekerden uzaksanız en guzel detox bu diyebilirim. Ayrıca, kesinlikle kainat eczanesini kullanmanızıda tavsiye ediyorum. Rabbim herşeyin en guzelini otlardan vermiş. Ayrıca SAKIN ŞU YALANA İNANMAYIN! Hemen şu diyete başlıyorum demeyin! Herkese diyet olan bir urun sizin en buyuk duşmanınız olabilir! Kesinlikle gıda testi veya iyi bir hastanede testler yaptırın oyle kilo verme kararı olun, yoksa olmuyor veremiyorum der durursunuz

Tabii burada diyetin yanı sıra bir cok takviyede aldım yalana gerek yok! Zaten takviyesiz bir şey olmuyor. Ama sizden ricam bağlımlısı olmayın hicbir urunun, 1 2 ay denedikten sonra vucut alıştıktan sonra bir işe yaramıyor bunu bilin! Bağımlılık yani Yalana gerek yok bende burada yurt dışında gorduğum bazı diyetleri kullandım Boo diyeti yaptım 3 ayda onla da 18 kg verdim, Muz diyeti yaptım 7 kg kilo verdim ama halsizdim, hurma diyeti yaptım onlada 5 kilo verdim. Diyeeceksiniz ki eee boracım tek yonlu beslenmişşin hep oldu mu şimdi canım??? Evet doğru, tek yonlu diyetlerde denedim, sonucunda vucudumun tepkisini gormek istedim nasıl olacagını. Bir kacı dışında diğerlerinde cok etkilenmedim, sadece spordayken cok ağır calışmadım diyebilirm.

Diyetlerimi ve gunluklerimi aşırı detaylı yazmadım cunku yazım inanılmaz uzun olacak diye sizleri sıkmak ve istem dışı yasaklı sozleri yazmaktan cekindim. Aklınıza takılan soru sormak istediğiniz şeyler varsa yazarsanız tek tek cevaplayabilirim Kendime gore en iyisini yaptım ve kendi hayat kitabımıı cıkartığıma inanıyorum hepimiz yapabiliriz bencede.

EN BUYUK KİLOMU VERMEDE YARDIMCI OLAN SOZU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM!
"Ben bolluğum. Ben sevgiyim. Ben sınırsız Yaradan'ın sınırsız ışığıyım. Evrenin tum
bereketi, bolluğu, aşkı, en guzel dostlukları ve sevginin tum vecheleri kolayca ve
keyifle yaşamıma akıyor. Şukurler Olsun
"