Yoğun calışma temposuyla yaklaşık 6 kilo almıştım.Yurt dışı seyahatleri vb. zamanlarda doz biraz kacıyordu. Mesleğimi etki etmemesi acısından kilo vermeye karar verdim.Tabi ki bunu ilaclarla değil sağlıklı beslenme ile yapıyorum.Sizde bi kac tavsiye ile yardımcı olmak istedim
Kahvaltıda genellikle sut icerdim,aynı geleneği devam etirip Alpro kullanmaya başladım.Hayvansal urunler yerine bitkisel urunler tercih etmeye başladım.Sadece soyadan oluşuyor kendisi. İşin en zor kısmı hayatımdan tatlıyı cıkarmak oldu. Adeta ruyalarıma havuclu cevizli kekler, cikolatalı brownieler giriyordu. Bunun da boyle olmayacağını anladığımda etinin light cikolatalarından yemeye başladım. Sonrasında iş arkadaşımın 'manyak mısın sen? saman gibi şey yenir mi' diye dalga gecmesinden sonra utana sıkıla onu da bırakmak zorunda kaldım. Kendime hala yiyebileceğim tatlı ve sağlık bir cikolata arıyorum,tavsiyeniz varsa beklerim

Yurtdışına cıktığımda Familia markasını keşfettim, nesfit vb. urunlerin bir faydasını gormediğimden bunu denemeye karar verdim.Turkiye'ye geldiğimde bi kac arayış sonucu burada da olduğunu oğrendim.Ama zayıflama işi sadece bir kac urunlerle olmadığını farkettim,3 beyazı hayatımdan cıkarmaya başladım.Hemen olmasa da 1 ay sonunda baya alışmıştım.Yeşil cayı sevmezken tuketmeye başladım,ayrıca duzenli olarak spor yapmaya calıştım (seyahatlarden vakit kaldığı kadar).Spora gidemeseniz bile sahilde bir yuruyuş yetiyor