Evet arkadaşlar 66'dan 54'e duşmek istiyorum artık.. 99'dan 66'ya varan yolculuğumda coğunluğumun başlarında vejetaryendim..kilolu donemlerimde yani hc diyet yapmadığım donemlerimde de vejetaryen biriydim ama cok abur cubur yiyordum.. 99dan 66ya 3 yılda indim ve yağı şekeri(rafine şekeri) hayatımdan cıkarıp..Uzun sure ciğ beslendim,kimi zaman nişastaa ağırlıklı beslendim..Yani kısaca duşuk yağlı yuksek karbonhidratlı beslendim..Abur cubur paketli yağlı tuzlu yemekler yediğim donemlerde kilom artışa geciyor..Şu sıralar da hep boyle tahin pekmez cips filan yiyorum..Kilom artışa gecti aslında 54-55 kilolara inmiştim ama boyle paketli yiyecekler,rafine urunler,ekmek filan derken 66ya cıktım..2 gundur sadece meyve ve sebze tuketerek kucuk bir detox yaptım 1 kilo verdim..Aslında ciğ beslenerek cok guzel kilo veriliyor ama kısın smoothieler filan uşuyor insanı ben genelde yazın ve bahar doneminde ciğ meyve ağırlıklı besleniyorum kışın patates ağırlıklı..Lutfen butun formda sağlıklı karbonhidratlardan korkmayın sadece yağsız tuketmeye ozen gosterin.. Şimdi 65 civarıyım ve 54'e sıkmadan duşmeyi istiyorum..Paketlenmiş gıdalar,şeker yağ iceren yemekleri hayatımdan cıkarak başlamayı duşunuyorum.Sadece daveetlerde makul olcude tuketirim o kadar.Ama kendime pişirirken yağ şeker kullanmak yok.Bir de hafta da bir defa kendime abur cubur tatlı izni vereceğim..Bu da benim odulum olur.

beslenme planım..
(Bu biraz katı bir beslenme programı ve ben bu programı hızlı kilo vermek icin 60'a inene kadar uygulayıp sonrasında yavaş yavaş hafta hafta yediklerimi artıracağım ki metabolizmam kotu etkilenmesin)
Gunde bazen iki bazen 3 oğun beslenmek
Bol yeşil cay ve bitki cayları
Bol su
Bazen 1 turk kahvesi

ilk oğun
1-2 orta boy haşlanmış patates
2-3 salkım domates
1 salatalık
3-4 iri yeşil zeytin
cay

ikinci oğun
kocaman yağsız bol sirekli limonlu salata
1kase mercimek yemeği veya mercimek corbası

+ gunde 1 adet meyve olabilir.
Benim meyve zaafım olduğu (mesela bir tane muz değil de bir oturuşta 1-2 kilo muz yiyebilen insan olduğum icin
mumkun olduğunca meyve hic yememeye calışacağım.Bu alışkanlığımı kırmak icin.