Arkadaşlar cok yakın bir arkadaşım var, onun kuzeninin 10-15 kilo falan fazlası vardı. 2 ay kadar hic gormedim kendisini. 1 saat once markete giderken arkadaşımla o bahsettiğim kuzenini gordum.
Kız 2 ayda erimiş resmen, tanıyamadım bile. Tabi dururmuyum hemen sordum bunu nasıl yaptın diye!
HERBALİFE diye 3lu bir urun kullandım milkshake gibi tadı var aromasını kendim sectim hem tok tuttu hem gunluk kalori miktarım azaldı,cayda yağ yağan enerji veren bir cay dedi.. Gunluk olarak 40 dk tempolu yurudum ve sonuc bu dedi. Herbalife'ı duymuştum bakmıştım internetten seneler once,
ama pek fazla inanmıyordum acıkcası

Şimdi arkadaşımda oyle diyince acayip kafama takıldı. Gene internetten baktım bu urunu alanlara kişisel beslenme danışmanı veriyorlarmış surekli whatsapptan telden falan konuşabiliyormuşsun o sana boyle kullanman lazım vs diye oneriler soyluyormuş.
Ama genede aklımda cok soru var, gercekten kilo verebilirmiyim? burdan kullananlar varmı? her bunyede etki yaparmı?
Bende kilo vermek isteyenlerdenim, ben 2 sene once kendi diyetimi oluşturup diyet yapmıştım spor yapıyordum ve gunluk yaşamım aktifti kacamak yapmadım 25 gunde 6 kilo vermiştim. Ama 2 senede kilolarımı geri aldım hamile kaldım duşuk yaptım

, işten cıktım vs vs boyle verdiğimin 2 katını geri aldım. Gecen ayda fitnessa yazıldım herşey guzel gidiyodu cok kotu bi grip oldum 2 hafta gidemedim. uyeliğim aylıktı bitti, dolayısıyla oda yalan oldu.
Herbalife kullananlar lutfen deneyimlerini paylaşsın, kişisel network gibi satılıyormu bilmiyorum ama onlar varsa lutfen kullandım gibi yorum yapmasın cunku eğer yorumlardan memnun kalırsam, kişisel birinden, onerilen birinden almıycam. Orjinal sitesinden, beslenme danışmanı temin ederek almayı duşunurum eğer almak istersem... İnternetten araştırmalarıma gore fiyatı biraz tuzlu oyuzden detaylı bi araştırmaya girdim, ayrıca sağlığı olumsuz yonde tetikleyen bir etki olurmu diye araştırıyorum işte. Cevaplar icin şimdiden teşekkurler hanımlar..