Bu sitede gunluk nasıl oluşturulur bilmiyorum. Bu yuzden konu actım. Şimdi Bir haftada neler yiyip neler yaptığımı yazcam. 1 saat yuruyuş ve 6 oğun beslendim
1. sabah.[/B] 6:30-7:30 sauna eşofman giyerek yuruyorum. İcinde penye giyiyorum. Sonra eve gelip duş alıyorum. Duşa girmeden 2 yumurta haşlıyorum. Cıktığımda hazir oluyor. Duştan cıkınca hemen yeşil cay+2 yumurta+1 domates+2 dilim kepek ekmeği ile kahvaltı yapıyorum. İşim cok yakın 10 dakikalık mesafe. otomaktik yoğurt mayalama makinam var. Gece mayaladığım yoğurdu sabah ise goturuyorum.
masa başı calıştığım icin cok hareketim yok.
2. 11-11:30 arası 250 gr yoğurt yiyorum.
3.Oğlen 13-13:30 arası bol bol yeşillikten oluşan kocaman bir veya iki tabak ton balıklı veya şef salata yiyorum bir bardak yeşil cayla beraber.
4. 15-15:30 arası koca bir elma.
5. 17:30-18:00 arası 250 gr yoğurt.
6. Bağırsakların calışması icin 3 adet kuru kayısı veya 2 orta boy havuc veya yoresel kuru peynirimiz var ondan yiyorum. Bunların yanında da 1 bardak yeşil cay. Arada bol bol su icin
Şimdi arkadaşlar. Ben kendi kendime boyle bir program uygulacagımc ve sonucları yazacagım. Sizlere de başarılar dilerim. Turkkiye'de bizim ulkeye nazaran meyve sebze bol ve kaliteli. O yuzden daha guzel. hem kendi sevdiğin farklı meyve sebze cesıtlerı tuketın.
ben sabah yurumekten o kadar cok keyif almaya başladım ki. kalkamazsam uzulurum.
Ramazanda tavsiyem. İftarı bol yesliilk ton balık yumurtalı veya şef salatayla yapın. Arada zebze yemeği de yenir bence. Yemekten 2 saat sonra hafif yediyseniz 1.5 saat sonra 1 saatlığına yuruyun. Bol su icip sisirin midenizi. sonra sahurda meyve salatalı yiyebilirisnz.
25 Temmuz 2011-84.5
29 Temmuz 2011-82.2