NOT: Karatay beslenme tarzini kilo vermek icin degil dogrubeslenmeyi hayatima sokmak icin deniyorum baslangicta zor olsa da aynen uygulamaya calisacagim.
Karatay yasam tarzini fotograflarla notlarla sizlerle paylasacagim!
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Karatay yasam tarzini fotograflarla notlarla sizlerle paylasacagim!
-
24-10-2022, 10:00:52Merhaba arkadaslar daha oncede diyet basari oykulerinde bir baslik acmistim ve hikayemi oradan gorebilirsiniz neden bu denemeyi yapiyorum derseniz ne kadar spor da yapsam saglikli da beslensem birseylerin eksik veya yanlis oldugunu hissediyordum cunku bol su da ictigim halde kabizligim gecmiyor halsizligim oluyordu ve Sayin Canan Karatayin youtube da burdan izleyebilirsiniz Oteki Gundem programindaki konusmalarini dinledikten sonra bi aydinlanma oldu diyebilirim. Daha once az yagli sekersiz kalori hesapli yasamima devam ederken birden ister istemez ekmek ve karbonhidrati arttirdigimi (pirinc patates asla yemem dolma disinda - kepekli makarna ve bugday ekmegi spor yaptigim icin)ve bununla beraber sekerli gidalari (kahvaltida recel bal tahin pekmez arada bir biskuvi kurabiye)hayatima yeniden almaya basladigimi farkettim ne de olsa saglam spor yapiyorum! (haftada en az uc gun agirlik calisma karin calismasi ve kardiyo) diyerekten rahatca yiyordum ceviz findik fistik tarzi seyleri de cok yagli diye azaltmistim. Canan haniminda dedigi gibi faydali yaglari hep ocu gibi anlattilar yillarca salataya yagi hep az kullanirdim diyet donemimde yogurdu az yagli tuketirdim ama simdi hepsini degistiriyorum ve bunu buradan gun be gun raporlu bi sekilde tum kacamaklarla ve on gunde bir fotografla sizlerle paylasacagim. Daha onceki basligimda diyetim bittikten sonra fotograf ve bilgi paylasimi yapmistim ama simdi bu sekilde surekli soru cevap seklinde bilgi paylasimlariyla burada olacagim. Baslangic kilo: 54.5 boy: 162 yas: 29 23 EYLUL SALI
NOT: Karatay beslenme tarzini kilo vermek icin degil dogrubeslenmeyi hayatima sokmak icin deniyorum baslangicta zor olsa da aynen uygulamaya calisacagim.