Merhabalarrrr Oncelikle yeni topiğimiz vatana millete biz şişkolara hayırı uğurlu olsuuun Bu topikteki amacımızzz tabiki KİLO VERMEK ama bunu yarış halinde yapacağız Biraz bahsedecek olursaakkk : Takımlar halinde yarışılacak
ASIL ONEMLİ OLAN ŞEY :
ELMA DİYETİİİİİ :
1.gun-- 1 kilo elma (orta boy 5 elma kadar oluyor)
2.gun-- 1,5 kilo elma
3.gun-- 2 kilo elma
4.gun-- 1,5 kilo elma
5.gun-- 1 kilo elma
.
.
.
bu şekilde gidiyor

VERY VERY İMPORTANT UYARILARIMIZZ !!!!

Elmacıklarımızı ikişer saat arayla yiyeceğizz!!!!Sebebinide soyleyeyim kendimizi ac bıraktığımız zaman metobolizma yavşlıyor bir sure sonra bu yuzden en onemli şey ağzınıza kadar tok olsanız bile iki saat gectimiydi elmanızı yiyeceksinzzzz!!!!!!
Gunde 5 bardak yeşil cay icilecek!!!!!!!
Gunde 3 litre su icilmesi cooo...k onemli !!!!!

Hatunlarrrrrrr cıtır olma sırası bizde varmısınızzzz

Kurallar:

Hızlı kilo vericeksiniz bu diyetle (bunyeden bunyeye değişir ama benden 2 gunde 2 kilo gitmişti ) o yuzden sarkma vs. olabilir.Napıyoruzz sporu bırakmıyoruzzz .

Tartılma gunumuz pazar gunu
Kilo bildirimi pazar gunu en gec saat 00.00 a kadar yapılmalı!!
Takımlar ileride belirenecekk!!
Mazeretsiz kilo bildirimi yapılmayacak ! Yapılırsa listeden silinecek.
Hergun ne yediğinizi ictiğinizi yazmanız gerek.
2 dk spor,ev işi yapsanız bile spor olarak sayılıyor
İzin almak icin lutfen sebebinizi bildirin ♥
Her yarışmacı gunde en az 3 mesaj atmak zorundadır ♥ başlangıc kilo - şimdiki kilo - hedef kilo
Katlmak isteyenler aşağıya şu şekilde yazsın -- ORN : Katılmak istiyorum 89 - 87 - 58
Her yarışmacı tartılma gunune kadar en az 1 kilo vermek zorunda ).
2 hafta ust uste kilo veremezseniz ceza alırsınız.Cezamızda 2 gun aramızda olamazsınız.

Katılımlarnızı bekliyorum.Bu topiğin amacı birbiimize destek olmak.Biliyosunuz kilo verme surecinde insanın motivasyona ihtiyacı cok fazla oluyor .Kurallar boluundeki uslup biraz kaba oldu kusra bakmayın .Amacım hepimizin istediği kiloya ulaşması
başlangıc kilo - şimdiki kilo - hedef kilo
KENDİ BİLGİLERİM : 55 54 44

Bebitolarım hedefimin duşuk olmasının sebebi boyum cok kısaaa
COK OPUYORUM SİZİ YANAKTANNN
İNŞALLAH KATILIM OLUR.TOPİK TEKRARDAN HEPİMİZE HAYIRLI OLSUNNN