Merhaba Arkadaşlar,
Oncelikle kısaca kendimi tanıtayım hafif balık etli yapım var, bel kısmım incecik tahta gibi ama basenlerim dolgun, iki cocuk doğurdum cok kilo aldım,cok kilo vermekten dolayı bacak kısmımda ic kısmında popo altında yumuşama oldu,kilo vermeye ihtiyacım yok ama biliyorum ki 7 kilo verirsem bacak kısmım daha cok incelecek, benim derdim BACAKLARIMI,POPO ALTINI SIKILAŞTIRMAK....Şuan kilom sanırım 67.Olculerimi tam olarak bilmiyorum,BUGUN ZAYIFLAMAYA karar verdim,Hedefim 8 kilo verebilmek...Şimdi gelelim diyet ve spora nasıl yapıyorum anlatayım;
DİYET:
1-Hergun kalkar kalkmaz iki kaşık uzum pekmezi yiyip 1 bardak su iciyorum,
2-Gunde 3 Litre su icicem,
3-Sabah Kahvaltısında kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin,yanında bol yeşillik,domates,salatalık,iki dilim tam bugday ekmeği,
4-Oğlen;Sulu yemekten birkac kaşık,yanında yeşillik, ve de yoğurt olabilir,
5-Akşam:100 gr kadar Tavuk olabilir ya da kofte,kırmızı et yanında salata(yağsız,sadece limonlu)
6-kuşluk vaktinde 2 adet incir,
7-İlkindi vaktinde 3 adet kuru kayısı ya da 3 corba kaşığı kadar kara uzum yanında sade soda.
8-Akşam yemeği ile oğlen yemeği yer değiştirilebilir
9-Akşam 7 den sonra yemek yemeyin bol bol su icin,
10-Yatmatan once bir kase sute 5 kaşık tropikal meyveli musli ekleyip yiyin.
SPOR:
1-Her gun bir saat hızlı tempolu yuruyuş(Ben artık arabanın bana vermiş olduğu zararı gorduğum icin işe gidip gelirken yuruyuş ayakkabılarımı giyip yuruycem,Topuklu ayakkabıları işyerinde bırakcam)
2-Her gun merdiven cıkıp iniyoruz(ilk bir hafta 15 dak inip cıkma,ikinci hafta ise 30 dak merdiven inip cıkma)
3-Haftada 3 ya da 4 gun Plates yapıyoruz(Ben Ebru Şallı ile 21 gunde yağlarınızdan kurtulun dvd sine başlıyorum)
NOT:Hangi bolgenizden şikayetciyseniz dvd olarak ona başlayın, ben basen popodan şikayetciyim,bu arada imkanınız varsa spor salonuna gidin, malesef 2 kız anasıyım onları bırakıp gitmem imkansız malesef bu kalmış kiloları vermek icin careyi kendimiz uretieceğiz,Herşey kendimiz icin,biz mutluysak evren mutlu,Kendimize bir guzellik yapalım,kendimizi sevelim,hayata pozitif bakalım,Hedefime 2 yada 3 ay icinde ulaşmayı temenni ediyorum Haydi Kolay gele...