Oncelikle bu surekli yapılabilecek bir diyet değil, yapılacaksa da 3 ayda bir 15 gun yapılması oneriliyor. Ben liseyi bitirdiğim sene uzun bir sınav donemi sonrasında alınan kilolarımdan şikayetci olduğum icin bu diyete yoneldim, bir tanıdığım tavsiye etti. Kendisi yapmış ve 5 kilo vermiş. Tabi bu verdiğiniz kilo icinde bulunduğunuz kilonun cokluğuna gore değişiklik gosteriyor. Ben 68 kiloydum 1 hafta boyunca yaptım ve sporla birlikte 3 kilo verdim. Sporla yaptığınızda geri de almıyorsunuz ve ben 3 kilo vermeme rağmen sporla birlikte yaptığım icin sıkılaşmadan dolayı 7-8 kilo vermiş gibi gorundum. Pantolon bedenlerinde 29 bedenden 27 bedene duştum. Kesin sonuc istiyorsanız sporu kesinlikle tavsiye ederim. Gelelim diyete

Sabah kahvaltısında haşlanmış yumurta ve istediğiniz kadar salatalık, domates, yeşillik yiyebiliyorsunuz.
Oğle ve akşam yemeklerinde fazla yağlı olmayan sebzeler, yağsız salatalar(ton balıklı salata proteinden dolayı bayağı oneriliyor), icinde patates ya da erişte, şehriye gibi hamurişi olmayan corbalar, haşlanmış ya da ızgara et ve tavuk tuketebiliyorsunuz.
Yasak olan şeyler ise sut ve sut urunleri(peynir, yoğurt vb.), meyveler, tatlılar ve tabi ki ekmek, unlu gıdalar.
Akşam saat 8den sonra da malesef bir şey yemek yasak. (cok acıkırsanız salatalık yiyebilirsiniz)
Gunde 3 oğununuzu doldurmanızı oneririm, oğun atlamayın, akşam 8den sonra bir hayli acıkıyorsunuz zaten

Gunde en az 2 litre su icmek cok onemli, yeşil cay veya diğer odem attırıcı bitki caylar da icebilirsiniz.
Diyet bu kadar, ben en cok meyve yememe kısmında zorlanmıştım meyveyi cok sevdiğim icin. Umarım faydalı olur, soracaklarınıza cevap verebilirim, hoşcakalın