Kızlar beslenme alışkanlıklarında bence yeni bir cağ başladı. Herkes bir sure sonra elindeki diyetleri cope atacak ve Paul Mckenna nın kitabını alacak. Ben okumaya başladım bile. Kısa surede kitap bitiyor. Kısa ve oz yazmış Paul. Yanında bir de CD si var.
Paul un zayıflamak icin 4 adet altın kuralı var.
1- Acıktığın zaman YE!
2- NE istiyorsan ONU ye! Yemen gerektiğini duşunduğun şeyi değil.
3- Yerken BİLİNCLİ ol! Ciğnediğin her lokmayı duşun ve ondan zevk al. Lokma ciğneme sureni normalin DORT katma cıkar. Ozellikle ilk iki hafta iyice yavaşla.
4- Doyduğun anda DUR! Dur ve bekle. Beş dakika sonra acıkırsan doyduğun anda yeniden durmak suretiyle tekrar ne istersen ye!
"Oyle tartıya da cıkıp durmayın" diyor. Atmosferik basınc, vucuttaki su oranı, med cezir olaylan bile tartıyı veya kilomuzu etkileyebilirmiş. Zayıfladığını veya şişmanladığını zaten hissedermişsin... (Patlayan duğmeleri, kapanmayan fermuararı kastediyor olmalı)
Yani işte boyle. Ben başladım, ve kendimi inanılmaz iyi hissediyorum.

Bir de kitapta bir CD var. CD yi dinlerken gunduz transına giriyorsunuz. Uyanınca muthiş bir hisle uyanıyorsunuz. Bilinc altı telkin CD si.
Cd'yi Haftada bir dinliyorum.
Beni takip edenler bilir, hep birtakım diyetler yaptım. Spor yaptım. Yasakların olması, ve istediğin birşeyi yiyememek insanın piskolojisini bozuyor. Benimki son zamanlarda sapıtmıştı. Depresif geziyordum. Herkes Borek yerken, sen bakıyorsun. Herkes tatlı yerken sen soda iciyorsun. Bir sure sonra kendini bu dunyalı gibi hissetmemeye başlıyorsun. En onemlisi kilo vermen duruyor. Ya da kilo verip yeniden kiloları geri alıyorsun.
Kızlar bu kitabı alın ve okuyun, bence hicccc pişman olmayacaksınız. Paul Mckenna cok tatlı bir adam. Ayrıca ona karşı buyuk bir Sempatim var. Youtube'da Videolarını izleyebilirsiniz. Cok zeki ve bu işe gonul koymuş bir hipnozcu ve kişisel gelişim uzmanı..