9. sınıfım cok boştu. Acıkcası cahillik yapıp dersleri onemsememiştim. 10. sınıfın ilk donemi şoyle boyle gecti derken ikinci donem okullar kapandı ve tekrar acılmadı.

11. sınıfta yalnızca ikinci donem 1 ay okula gittik. Sonrasında yine kapandı ve buyuk ihtimalle acılmaz. İkinci donem sınavları isteğe bağlı olacakmış. Ben tekrar sınav stresine girmek istemediğim icin ilk donem yazılı notlarıyla gececeğim. Bu yıl hicbir şey oğrenmedim. Ve sanırım benim icin 11. sınıf bitti diyebilirim. Yani hicbir şey oğrenmedim ama artık sınav oğrencisi sayılırım. Ne yapmam gerektiğine dair hicbir fikrim yok. Oturayım 11. sınıfı mı calışayım, TYT mi calışayım, ikisi birlikte mi gitsin?
Acıkcası hic motivasyonum yok. Bir sure calışıp sonra duzeni oturtamıyorum. Haliyle sıkılıyor ve bir sure bakmıyorum derslere. Zaten resmen teknoloji bağımlısı oldum. Hayallerimi duşununce hayalperest hissediyorum. Ne yapacağım hakkında gercekten fikrim yok. Umarım tavsiyeleriniz işime yarar.:/
Bu arada sayısalcıyım ve ihl mufredatında eğitim goruyorum.
Edit: Bu arada sayısalcıyım. İHL oğrencisiyim. OBP 73 falan yuksek değil. Bilgisayar Muhendisliği istiyorum.