İstemediğim liseye gidiyorum
Liseler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- İstemediğim liseye gidiyorum
-
24-10-2022, 09:29:20Arkadaşlar oncellikle merhaba. Ben gecen sene LGS'ye girdim Fen Lisesi istiyordum. Ama 1.1'lik dilime girdiğim icin orası gelmedi. Ama Ataturk Lisesi ve Bornova Anadolu vardı. 2. alternatif olarak Bornova Anadolu lisesini istiyordum cunku okulumdan en yakın arkadaşlarım 1.7'lik dilimlerler oraya gittiler ben de onlarla beraber gitmek istiyordum ama ailem beni istemediğim liseye gonderdi. Evimiz diğerlerine gore daha yakın diye. Buraya kadar tamam sorun değil diyebilirsiniz ama okuldaki yuzdelik dilimler benim seviyemde değil benden sonraki en yuksek dilim 3 yani cok buyuk bir fark var. Oğretmenlerim ve mudurum her okulda olan her odevi yapan tipleri ayırdığı icin canlı derslere girmek istemiyorum. Ortaokulda ders calışma isteğim varken artık hic yok. Aileme birkac kere nakil yapalım desem de nafile kabul etmediler. Bu gidişle universite sınavını başaramayacağım diye korkuyorum. Bana yardımcı olur musunuz derslerim de kotuye gitmeye başlayacak diye korkuyorum eskiden ortaokulda hep okul birincisiydim. Bu sebeplerden oturu psikolojik olarak cokmuş bir durumdayım. Ne yapmam gerekiyor soyler misiniz?