Uzaktan eğitimle 9 . sınıf neredeyse bitiyor, nasıl hissediyorsunuz?

Ben kendi hislerimi buraya yazacağım. Oncelikle azcık kendimi tanıtmam gerek.
Gecen sene sınava adamakıllı calışıp Fen Lisesi kazandım. Canlı derslerle liseye başladığımda her derse katıldım, tum odevlerimi yaptım. Hepsini anlamaya calıştım fakat bir yere kadar. Aralık gibi aksamaya başladı. 2. donemde zaten neredeyse hic girmedim, bakmadım. Matematik oğretmenim 3 kere babama bilgilendirme yaptı. Hayatımda yemediğim azarı yedim adamdan. Dediğim gibi 8. sınıftaki mukemmel cocuk olmuştu. Kac kere denedim bari internetten kendime takviye yapayım. Olmadı.
En son matematikci proje odevinin suresi ile ilgili mesaj yazmış. Mahvolup duruyorum işte.

Boşu boşuna yapmadım ben bunların hicbirini. Ben tabii ki okumak istiyorum, kendime değer katmak istiyorum, uretken olmak istiyorum. Ama acıkcası hicbirini yapacak gucum yok. Yalnızım, odevlerdi defterlerdi anlamsız geliyor. Ya arkadaşlar beni gram tanımayan insanların iki parca kağıda benim her şeyimi etkileyecek bir not vermesi cok ağrıma gidiyor. Tamam biliyorum gercekten benim hayatımı etkileyecek butun bu yaptıklarım, tamam biliyorum belki de şu an hayatımın icine ediyorum ama ne yapayım, delireyim mi?

Uretkenlik derken mesela ben bu donemde resim cizdim, gitar caldım, yazılımla ilgilendim. Ama onlar da bir yere kadar oldu. Yakın zamanlarda yakın cevremde Covid ile ilgili sıkıntılar oluştu. Gecti bitti ama ben her acıdan cok yoruldum artık.

Daha actığım ilk konunun konu dışı olması garip oldu biraz ama ne yapayım, delireyim mi?