Merhabalar, şu an 11. sınıfım fakat seneye 12 oluyorum ve YKS'ye gireceğim. Bu sene cok fazla inekleyemedim okulu fakat coğu konuya hakim olmaya calışıyorum ki 12 de zaten 11 konularını az cok biliyorum deyip diğer konulara daha cok odaklanabilmek veya bunlar uzerinde daha az zaman harcamak.

Okullar 2 Temmuz'da kapanıyor ve benim okulum hocaların dediğine gore ağustos gibi erkenden başlatılacak. Yaz tatilimin kısa olması tembel bir kişilik olduğumdan dolayı biraz rahatsız etti beni ve sanki hic mola veremeden ve dinlenmeden koskoca bir maratona girecekmişim gibi hissettiriyor beni. En azından yazın bazı konuları halledebilirim diye duşundum ama sırf onun icin bile zamanım kısıtlı.

Sizin onerebileceğiniz 12'ye gecmeden once tavsiyeler, calışmamı onerdiğiniz dersler gibi şeyler var mı? 12'ye gectikten sonra da verebileceğiniz tavsiyelere acığım. Gercekten tembel bir insanım fakat 60-70 senemi 1 sene yuzunden yok etme duşuncesi tembelliğimin onune gecebileceğini umuyorum. Bazı 12. sınıflar 11'de TYT mat calışmadığı icin cok pişman olmuş, bunun gibi beni pişman etmeyecek oneriler de verebilir misiniz?