.. Merhaba kızlar ben 18 yaşındayım .. Yediklerime son 2-3 yıldır Hic dikkat edemiyorum ..
Bu sene sınava 2. kez gireceğim.. deneme puanlarım cok iyi istediğim bolume yetecek puanları yapabiliyorum Ancak.. Sene başından beri gecen yıl yazın kiloluyum derdim 62 kiloydum şimdi 66 kiloyum .. 155 boyundayım .. Boyum da kısa ozellikle basen kısmında toplu halde yağlarım .. Bu yaşta bu kiloya sahip olmayı istemezdim.. Ancak sınav cok etkiliyor.. Cevre surekli zayıfla zayıfla diye sıkıştırıyor annem ozellikle bişiyler yemek istiyorum kahvaltı yı 10 da yaptım mesela akşam yemeği 7.30-8 arası.. karşı cıkıyor gormuyormusun şu halini giydiklerin yakışmıyor vs..
En cok da beni şu uzuyor Arkadaşlarımın hepsi fıstık gibi.. boyları uzun zayıflar .. Onlar da her zaman bana kaşın gozun guzel yuzun guzel felan lafları ile teselli ederler .. ama gecenlerde bişiy yaşadım arkadaşımın biri kuzeninden bahsederken bu pantolon bana bol geliyor ama o okuz gibi ona oluyor dedi ben sordum kac kilo felan senden zayıf dedi... Zaten başka sebeplerden dolayı da arkadştan saymıyorum konuşmuyorum artık.. Beni bu olay cok yaraladı surekli kahve iciyorum gece yarısı felan buskuvi yiyorum annem kızıyor tabi bende 1-2 kere yaptım odama biskuvi saklıyorum sırf benim zayıflamam icin oğle yemeği abur cubur eve sokmuyor..
Dun vesikalık fotoğraf cektirdim gobeğim olmadığı halde oyle kaba geldi ki foto.. biraz gulmuşum annem bu ne olmamış zayıfla dedi ..bende sinirler attı tabi
Zaten canım cok sıkıldı sınavıma cok az kaldı ve moral acısından cok fena bir cokuş yaşıyorum şu gunlerde 42 beden giyiyorum pantolonda .. bluz olarak 38 felan
gelecek sene inş uniye gideceğim ve ben yazın diyete başlamak istiyorum kendimi yaza kadar hazırlayım buna .. canım cok sıkkın hic kimseye anlatamam .. Artık bende zayıflayım herkesi şaşırtayım istiyorum .. Mesela oğlen arkadaşlarla doner felan yiyorduk kestim.. evdeym uzun zamandır bişiy de yememeye calışıyorum zor dayanıyorum aslında snavdan sonra yazın bunları kouşmak daha yerinde olur ama benim canım cok sıkkın ve yuryuş yapacak bir ortamım yok kucuk şehirde yaşıyorum sonucta fikirlerinizi onerilerinizi bekliyorum
İradesizlik zayıflamak ve sınav
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- İradesizlik zayıflamak ve sınav