Arkadaşlar annemi inşallah zayıflatmaya karar verdim o da cok uzuluyor ama durum biraz vahim

56 yaşında 92 kilo..etini zeytinyağlısını sebzesini balığını guzelce dengeli tum yemeklerini pişirir, diyet yapmaz ama bizim yediğimizin 4 te birini bile yemez porsiyon olarak yani 1 tabağın 4 de 1 i kadar yer.. hatta bazen tadımlık yer. gerci hamur işleri tatlılar da eksik değildir.. Şekeri var onlar da tadımlık..Diyetisyene gitti tabi kac kez ama "ben onun verdiği şeylerden cok daha az yiyiyorum o kadar şeyi ben yiyemem" diyor

Ayrıca dizinde yıllar once meniskus olmuş.. ufak bir ameliyatla duzeltilebilecekken yanlış teşhisten dolayı yıllar suresince diz kıkırdakları erimiş

doğru teşhis konduğunda cok gecti.. bunlar da super doktorlarımız

yani anlayacağınız yururken cok zorlanıyor yıllardır her gun sancı acı.. spor da yapması cok zor bunu da bu yuzden anlattım.Ama o haliyle gene dinlene dinlene evini temizler cok sosyaldir hareketlidir gezmeden duramaz sadece uzun sure yuruyemiyor..Şimdi sorularım şunlar; birincisi anneme dizini zorlamayacak ne gibi bir spor aleti alabilirim bisikleti denedi hic işe yaramadı

koşu bandında yuruyemez uzun sure.. İkincisi beslenme olarak bu kadıncık napsın sizin aranızda başına gelen vardır diyet listelerinden bile daha az yerken insan nasıl 92 kiloda sabit kalır

Yaşı ilerliyor gercekten cok uzuluyorum nerden neyi araştırmaya başlayacağıma karar veremedim once size danışmak istedim..Onerebileceğiniz bu kilo takılmasını kıracak bir diyet ya da beslenme şekli var mı?? Dediğim gibi zaten cok az yiyior ama herşeyden yiyior beslenme şekli boyle.. opuyorum her isteyen sağlıkla zayıflasın inşallahhh