Arkadaşlar, 9.sınıfım ve Almanca sınavına giricektik. Hoca herkesin telefonunu oğretmenler masasına koyun dedi(tum sınavlarda bunu yapıyoruz) genelde koyuyorum. Bu donem 5 hafta Almanca işleyemedik, ciddi bir şekilde hoca klasik yapacağım ve turkcelerini yazmıyacağım dedi. Ben delirdim ardından telefonumu vermedim. Sınavda ic cebimdeydi, titreşimde kalmış. En arkadaydım. Ardından sınavda neredeyse hicbir şey anlamadım, telefonu actım 3 soruya falan baktım. Sonra saldım kopyayı bitmişti. Burada hoca fark etmedi, sınavım bitmişti. Kağıdı vermedim sonra telefon aralıksız 3 kere falan titredi, mesaj geldi Instagram'dan.

Aldım sessize almak icin hoca fark etti, telefonu ve kağıdımı aldı. A4e bir şeyler yazdı. Tutanak sanırsam, kopyadan sonra rehberliğe vermiş dilekceyi. Telefonumu mudure rehberlik cağırdı, dediki notuna k girilecek. Benim icin k umurumda değil, onemli olan sicile işlenmemesi zaten. Dedimki telefonumu vermiyorum hocam. Ben bir onceki telefonu dolmuşta kaybettim, o gunden sonra risk almıyorum duşuyor kırılıyor dedim. Dediklerimi bir kağıda yazdı ifade gibi sonra eklemek istediğin başka bir şey var mı dedi yok dedim. Sonra babam gitti. Telefonu aldı, mudur demişki disipline sevkedeceğiz. Sınıfta 3 kişi daha aynı durumdan yakalandı. 2 kız onlara sordum onlara demişlerki. Donem sonuna kadar mı 12.sınıfa kadar mı bir şey yapmazsan siliniyormuş. Şimdi bekliyorum cevapları.
Ben kopya cekmedim dedim. Hocam titreşim deydi, sessize almak icin kapadım. Instagram'ya girdim yanımdaki cocugada sorabilirsiniz dedim. Sicile gecer mi bu? Ve pazartesi beni bir daha cağırırlar mı mudur falan?