az bi fazlalığı olanlar nasıl kilo vermeli
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- az bi fazlalığı olanlar nasıl kilo vermeli
-
24-10-2022, 09:16:59kızlar yardımınıza ihtiyacım var sankişu 3 kilo yapıştı gitmiyor hangi diyeti uygulacığımı bilmiyorun benim gibi az bi fazlalığı olanlar ne yaptılar acaba az kiloyu vermek cok zor cevaplarınızı bekliyorum mercimek yiyiyodum ama fazla cıkmaya başladım yarından itibaren şoyle bir program yaptım sizce bu şekilde verirmiyim sabahleyin = bimin kepekli ekmeklerinden 1 dilim lor domates salatalık biber havuc ve 1 tane elma yiyiyorum oğlenleride patates haşlayıp yesem (kac tane yiyeyim) akşamde yine 1 dilim ekmekle ne varsa o yemekten yiyiyorum yemekleri nerdeyse yağsız yapıyorum aralarda da meyveyle desteklesem verebilirmiyim o 3 kiloyu yoksa cok mu oldu bu liste herkesten yorumları bekliyorum benden cok tecrubeli arkadaşlar var be şekilde verebilir miyim (aslında patates diyeti dikkatimi cekti ancak sırf patates yemk sağlıksız geldi ben sadece oğlen yicem birde adet donemindeyim canım cok tatlı istiyor bitterlerden yiyiyorum bişey olmaz dimi)herkeze şimdiden cokkkk teşekkur edrim cevaplarını bekliyorum