Yeniden Başarmak İstiyorum
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Yeniden Başarmak İstiyorum
-
24-10-2022, 09:16:10Evet ben de bi aralar kendimce saglıklı beslendim spor yaptım program uyguladım vesaire. 83ten 64e duşmuştum.. sonra bozdum ama 74e cıkacak kadar bozacağımı tahmin etmezdim sadece o tempodan yavaşca cıkmak istedim omur boyu diyet ve spor yapamazdım ustelik her gun spor yapıyordum deli gibi. Kilo almaya musait bi vucudum oldugu icin işi sıkı tutmalıydım. Tatlıya dair her şeyi unuttuğumu sanmıştım ki kendimi cikolata yerken gordum. 64 oldum artık kilo almam gibi hafifce totom kalkmıştı irademe kendime her şeye guveniyordum en fazla 1 kilo alırdım ve onu da zaten verirdim die duşunurek 1-2-3 etti sana 10 kilo ve bi turlu eskisi gibi adapte olup hedeifme yonelemiyorum. Ustelik nerde yanlış yaptığımı da anlamış değilim. Tekrar kilo verirsem ve yine alırsam diye duşunduğumden konsantre de olamıyorum. Belki kendimi cok cezalandırmıştım yasaklar koymuştum da bu yuzden patladım birden.. Off sadece 58 kiloya sağlıklı ve kalıcı şekilde duşmek istiyorum!!!! Evet bunu yapabilirim ama nasıl?? Hatamı tekrarlamak istemiyorum. İnancım yok ve kaygılarım coğalıyor yardımınıza ihtiyacım var