Merhaba;
Sorunlarımla sizi sıkmaya başlamadan kendimi tanıtayım ben 19 yaşında 1.55 boylarında (bundan bile emin değilim moralim bozulmasın diye olcmuyorum ) ufak tefek bir kızım.
Bu ara epey kilo aldım yani gobeğim vs. aşırı buyudu.Sadece ben değil arkadaşlarım bile fark etti.Ne zamandır sırf bu yuzden tartılmaya da korkuyordum bugun diyete başlayacağım hadi bi cesaret diyip tartıya cıktım.Vee inanamadım cunku 51 kiloydum hem de tok kornına :44: normalde 49-50-51 arasında değişirdi zaten kilom ama hic bu kadar şişman gozuktuğumu hatırlamıyorum :18: kilon normal diyecekler icin şimdiden soyleyeyim benim kemiklerim cok ince olduğu icin olduğumdan cok daha fazla kilolu gozukuyorum.Aslında diyetisyene gitmek istiyorum 4-5 kilo versem yeticek, ama ailem ne varmış kilonda gelişme cağındasın diyip reddediyorlar.Her neyse cok konuştum.Bu kiloları nasıl verebileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz?
* ha bir de bu ara surekli yemek yemek istiyorum, canım surekli onu bunu şunu istiyor.(evet hamile gibiyim ama bunun olması imkansız )