Kızlar merhaba ben nisan ayından şimdiye 10 kilo verdim.Daha fazla olabilirdi tabi ama duzensiz bir spor ve diyet uygulayınca boyle oldu.Kilo vermemi diyetten cok spora borcluyum.İp atladım,bisiklet cevirdim vs.Ozellikle ip atlamanın ciddi anlamda etkisi oldu.Sporu yaklaşık 1 aydır bıraktım yapsamda haftada 1.Artık hic icimden gelmiyor bir yandan kızıyorum kendime.Bir yandan da hak veriyorum.15 kilo vermeyi planlıyorum.universiteyi kazandım ve artık spor yapma olanağım olur mu bilmiyorum.Zaten spor icin son 4 gunum kaldı ve yapmak istemiyorum.17 sinden itibaren yurtta kalıcam cunku.Moralim cok bozuk,ve bazı ozel problemlerim var acaba bundan dolayı mı hic istek kalmadı falan diyorum.Coğu İnsanın morali bozukken yemeden icmeden kesilir ben de tam tersi Ye babam ye Şimdi yurt ortamında kilo verebileceğimi duşunuyorum evdeki rahatlık yok yemek saatleri belli ama spor olmayacak ve vucudumun sarkmasından korkuyorum ozellikle goğuslerimin.Yurt ortamında bunun icin ne gibi onlemler alabilirim.Lastik bantlarımı mı gotursem acaba?.Fikirlerinizi belkiyorum kızlar